Krydret leverpostej

Krydret leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakke frossen svinelever og spæk
2 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk eller fløde
2 spsk.Worcestershire sauce
1 bouillonterning
2 spsk.HP sauce
2 tsk.soja
1 løg
2 æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
1 tsk.mild paprika
1 knsp.allehånde
 
Opskrift:
Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd med mælk/fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring. Rør kryddersauce, revet læg og krydderier i.

Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de sammenpiskede æg.

Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på ovnens nederste ribbe.

Tips:

Portionen er beregnet på en pakke leverblanding, der indeholder 300 gram hakket lever og 200 gram hakket spæk. Læg pakken til optøning.

Leverpostejen kan også fryses ubagt, skal så bages i ca. 1 time 15 minutter. Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre.

Smager bedst lun - på franskbrød, med bacon og rødbeder eller agurk.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 18372 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-18 22:25:35
Den bedste opskrift på leverpostej jeg nogensinde har prøvet.