Pisk sukker, blødt smør og vaniljekornene grundigt sammen med håndmixeren.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg.
Bland mel, bagepulver, fintreven citronskal og hakkede mandler sammen i en anden skål.
Vend meget varsomt melblandingen i æggeblandingen.
Vend brombærrene med til sidst og stop så snart de to masser samler sig til en dej.
Læg papirkapsler i muffinforme og fyld dem halvt op med dej. Bag dem ved 185 grader C alm. ovn i 15-20 minutter de skal være 'svampede' og give efter for et let tryk.
Tips:
Fyldet kan varieres med f.eks andre bær, æbler, tørrede tranebær eller
chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 46193 gange, og udskrevet 1170 gange.
Energi:
KJ total 16275 (3875 kcal)
KJ pr. stk. 813 (193 kcal)
Vægt ialt 1265 gram
Vægt pr. stk. 63 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1286 KJ (306 kcal) Protein 6.9 gram Fedt 18.8 gram Kulhydrat 28.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider