Muffins med brombær

Muffins med brombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Muffins med brombær, billede 4 Muffins med brombær, billede 1 Muffins med brombær, billede 2 Muffins med brombær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
200 gram Brombær, friske
   
Opskrift:
Pisk sukker, blødt smør og vaniljekornene grundigt sammen med håndmixeren. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, fintreven citronskal og hakkede mandler sammen i en anden skål. Vend meget varsomt melblandingen i æggeblandingen.

Vend brombærrene med til sidst og stop så snart de to masser samler sig til en dej.

Læg papirkapsler i muffinsforme og fyld dem halvt op med dej. Bag dem ved 185 grader C alm. ovn i 15-20 minutter de skal være 'svampede' og give efter for et let tryk.

Tips:

Fyldet kan varieres med f.eks andre bær, æbler, tørrede tranebær eller chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 49009 gange,
og udskrevet 1223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16275 (3875 kcal)
KJ pr. stk. 813 (193 kcal)
Vægt ialt 1265 gram
Vægt pr. stk. 63 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1286 KJ (306 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 18.8 gram
Kulhydrat 28.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu