|
200 |
gram |
Sukker200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
200 |
gram |
Smør200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
|
Vaniljestang, kornene heraf1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
|
6 |
|
Æg M/L, hele6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
150 |
gram |
Hvedemel150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
tsk. |
Bagepulver2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Citron, skal heraf1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
|
75 |
gram |
Mandler, smuttede75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.
1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
|
|
|
|
200 |
gram |
Brombær, friske200 gram Brombær, friske
|
|
|
|
KJ total 16275 (3875 kcal)
KJ pr. stk. 813 (193 kcal)
Vægt ialt 1265 gram
Vægt pr. stk. 63 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1286 KJ (306 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 18.8 gram
Kulhydrat 28.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|