Brun kødet i lidt margarine og læg dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber.
Kom der efter lidt margarine på panden og karry.
Kom så ananas der er skåret ud på panden og lad det stege lidt.
Tilsæt så ananasvand og fløden og smag til ned salt og peber.
Alt dette hælder man op til kødet.
Fadet sættes i en opvarmet ovn på ca. 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.
Til retten spiser man ris eller frisk pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(18 stemmer)
Opskriften er vist 43085 gange, og udskrevet 1788 gange.
Kommentarer
Per - 2008-06-28 22:39:28 Opskriften ligner meget den der heder Momses himmelske karry koteletter i fad, og her bruges der champignon på glas, 2 glas, hvor hvæden gemmes og bruges sammen med kokosmælken.
Karin - 2008-04-08 15:46:36 Meget nem og velsmagende ret. Brug lidt mere karry.
Karin
Flemming - 2008-03-04 15:12:37 den er utroligt let at lave, jeg tilføjede dog en tsk karry mere, og det gav den en andelse mere spids smag, som jeg kan lide
Rie - 0000-00-00 00:00:00 Meget nem ret - og nem at variere. Kan anbefales med rigeligt friskkværnet karrymix og kokosmælk i stedet for fløden. Dertil gurkemaje-ris og peanuts og wok-grøntsager.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider