Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner      Debat forum

      Teknik

      BrugerserviceHvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe

Hvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe, billede 4 Hvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe, billede 1 Hvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe, billede 2 Hvidkålskuren - Suppekuren - Slankesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1000 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
2000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
   
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 Kødextrakt. terning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
30 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær grøntsagerne i små eller mellemstore stykker og læg dem i en stor gryde sammen med tomaterne og kyllinge-kraftterningerne. Tildæk med vand. Lad det koge i ca. 10 minutter, skru derefter ned for varmen og lad suppen simre til den er færdig.


REGLER:
For at denne kur skal virke efter "Forskrifterne" er det vigtigt du overholder visse regler.

INGEN alkohol da det indvirker direkte på forbrændingen af det fedt du har i kroppen. Vent MINDST 24 timer efter du har indtaget alkohol til du begynder på kuren.

INGEN kulsyreholdige sodavand (Inkludere dansk vand og andre kalorielette sodavand)

Drik kun vand, usødet te, kaffe uden sukker og fløde, usødet frugtjuice ( her er juicerne fra rynkeby rigtigt gode bl.a. Morgenjuicen og 16 forskellige frugter) og skummetmælk.

IKKE noget mad der er tilberedt i olie-smør eller andre fedtstoffer, brød eller andre produkter indeholdende mel, sukker eller sødemidler af nogen art.


Dag 1:

Spis kun suppen og frugter. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honningmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand.


Dag 2:
En dag med kun grøntsager. Spis suppen med tilhørende friske grøntsager til du ikke kan spise mere. Spis grøntsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvis salat af enhver art men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grøntsagerne sammen med suppen ( eller spis dem gerne som mellemmåltid, her er gulerødder og agurker formidable). Til aften må du belønne dig selv med en stor bagt kartoffel ( Eller flere små halv-bagte evt.) ned lidt smør eller olivenolie hvis ønskes.


Dag 3:
Dagen i dag er en kombination af de to foregående. Spis al den suppe du kan, frugt (på nær bananer) og grøntsager. INGEN bagt kartoffel i dag.


Fremskridt efter 3 dage:
Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage og ikke har snydt, vil du på nuværende tidspunkt have tabt dig mellem 2,5 og 3,5 kilo!


Dag 4:
Spis kun suppen og bananer , og drik kun skummetmælk og vand i dag. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glad skummetmælk og så meget vand du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium som erstatter trangen til søde sager.


Dag 5:
I dag er steak/Kylling/fisk - tomat dag. Du må spise op til 350 gram rent kød og op til 6 friske tomater ( eller tilsvarende vægt i dåsetomater). Prøv om muligt at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb.


Dag 6:
I dag er steak/kylling/fisk - grøntsags dag. Spis alt det rene kød og grøntsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (Minus grønærter, bønner og majs) men ingen bagt kartoffel. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb.


Dag 7:
Spis kun brune ris (natur ris), usødet frugtjuice og grøntsager. Ingen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage suppen MINDST en gang i dagens løb.


RESULTAT efter 7 dage:
Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 5 og 8,5 kilo. Hvis du har tabt dig mere end 7,5 kilo så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn før du starter forfra igen. Denne syv dages "kur" kan bruges så ofte du vil så længe du lytter til din krop.


Motion:
Det er i ugens løb en god ide at bevæge sig en del. Kuren tillader ikke hård fysisk træning da du så tapper dig selv for energi men en god lang cykeltur i moderat tempo eller en god lang gåtur. Lidt ekstra havearbejde eller rengøring og lidt færre timer foran tv'et hjælper dit vægttab. Sørg for hele tiden at få væske på den måde sørger du for at dit vægttab ikke er væsketab.

Tips:

Denne diæt er oprindeligt for overvægtige hjertepatienter, som skal tabe sig i vægt hurtigt som forberedelse til operation.


Denne diæt er hurtig og fedtforbrændende og hemmeligheden er at du forbrænder flere kalorier end du indtager. Den vil rense din krop for urenheder (Har man en tendens til maveproblemer er den rigtig god mod dette) og give dig en følelse af velbehag.


Diæten koncentrere sig om en daglig indtagelse af en let tilberedelig " Fedtforbrændende suppe" lavet af grøntsager og kraften fra kyllinger.


Den fedteforbrændende suppe kan indtages på hvilket som helst tidspunkt sult føles. Spis så meget af den, som du ønsker og HUSK at jo mere du spiser af denne suppe jo mere vil du tabe i vægt!


NOTER VENLIGST:
I kuren skal du på visse dage spise steaks. Altså oksefilet MEN det kan erstattes med kylling/kalkun så længe man sørger for at den er kogt eller lavet i ovn(grillet) og skindet er fjernet. Du kan også erstatte en af steakdagene med dampet fisk hvis det ønskes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (874 stemmer)

Opskriften er vist 665845 gange,
og udskrevet 37017 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8566 (2039 kcal)
KJ pr. Portion 8566 (2039 kcal)
Vægt ialt 8920 gram
Vægt pr. Portion 8920 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 96 KJ (22 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 5.1 gramNæringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Arbu  -  2020-07-04 23:46:32
Må man bruge salt og peber

Henriette S.  -  2020-05-07 10:30:54
Hey 😀 Jeg har været på kuren mange gange gennem årene. jeg synes det er en rigtig god kur, og overskuelig at lave, og handle ind til . Før i tiden tabte jeg 5 kg på en uge. Det går lidt langsommere med alderen fordi forbrændingen er faldet. Har tabt ca. 1 1/2 kg de første 4 dage, og er tilfreds hvis det blir 2 1/2 kg på en uge. Starter kuren en lørdag så kan jeg spise alm sund mad denne weekend og. så starte en uge mere fra på mandag 😁😋 Har fundet denne opskrift som jeg synes er den bedste jeg har prøvet: Suppekur opskrift 2 10 liter ½ hvidkålshoved 1 stor dåse flåede tomater eller 500-800 gram Mindst 3 store grønne løg 2 dåser grønne bønner eller friske 1 kg gulerødder 2 grønne peberfrugter 1 bundt bladselleri 6 stk. bouillonterninger (fedtfri) 1 dåse oksekødsfond (suppe) uden fedt 1 pk. tomatsuppe 1 glas tacosauce – findes hot eller mild Prøv at lægge mærke til jeres hud i ansigtet allerede efter 1. uge. Den blir så flot og frisk 😁☀️😘 Rigtig go fornøjelse til alle 🤞

rasmus   -  2020-02-11 11:12:33
Suppeopskriften er oprindelig for patienter som skal tabe sig hurtigt, men da den er vanddrivende taber man mest væske og altså ikke fedt, med mindre man træner ved siden af også. dog er det altid sundt med masser af grøntsager. Man skal bare ikke tro at man kan nøjes med at spise sig tynd.

Kristian  -  2019-11-06 12:09:11
Må man komme salt i.

Birgit  -  2019-07-29 01:34:55
Mangler nu kun 7. dag, med ris og grønsager. Har overholdt de anvisninger der er beskrevet for hver dag- men stort set ikkd tabt mig endnu! De færste dage tabte jeg mig ca 2 1/2 kilo, men det er åbenbart kommet på igen, for vægtes viser det samme som ved start af kuren! Ksn det være den dampede laks, eller torskefilet, der har birket modsat af planen? Er meget skuffet over det resultat- kan jo ikke indhente ret meget på den sidste dag😔👎

Susan  -  2019-03-13 14:13:54
Er der nogen der ved om det er ok at gå på hvidkålskuren hvis man lider af diabetes 1 ?

Hanne  -  2018-01-24 16:50:40
Hvor længe kan en portion holde dig på køl?

  -  2018-01-24 16:49:25
Holdbarhed på suppen. Kan det holde sig på køl i en uge eller skal evt halvdelen fryses?

Henriette   -  2016-04-14 16:45:47
Jeg har nu været på kuren siden i søndags i alt 5 dage og har fulgt kuren, Jeg Fik I 2012 en go operation, og hat for 7 smart 8 Mdr sides fået en Datter... Så Der we 8 kg Jeg skal at med... Jeg har Værksted på vægten Og har kun tabs mig 1 kg?? På 5 Dage?? Forstår Det ikke??

Miss marianne  -  2016-03-30 14:54:52
Jeg startede på kuren i dag har 35kg jeg skal have tabt. Skal til konfirmation om 3 uger. Håber tabt Ca 10-15kg inden ved give den gas. Og ik snyde. Har 2md til tabe mig. Regner med køre kuren hele april md.

Line  -  2016-03-29 19:09:13
Hej folkens jeg vil nemlig gerne tabe mig de 7kg der men jeg har lige et lille spørgesmål! hvor mange skåle spiser i af denne suppe om dagen ?????

PBE  -  2016-02-13 12:05:18
Hejsa. Så er jeg på 6.dagen i suppekuren. Synes det har været hårdt , men resultaterne er derefter, p.t. har jeg tabt 4 kilo. Jeg snupper en uge mere, for så har jeg min nye kostplan klar og så vil jeg gå over på den. der må jeg spise 1500kcal om dagen,har tabt 12 kg på den. De er IKKE tage på igen. Så når jeg er færdig på suppekuren om en uge , så håber jeg på at jeg opnår mit vægttab på 20 kg inden for det sidste år, startede med kostomlægning i april 2015. Suppekuren er et godt spark til at komme igang og den virker, men det er ikke sundt at være på den for længe, så tærer den simpelthen på dine indre organer !!!! Max 14 dage, vil jeg anbefale. Jeg har brugt det redskab at veje mig hver dag , på den måde kunne jeg se at jeg tabte mig hele tiden , det fastholdte mig og min styrke og så har jeg hele tiden taget 1 dag af gangen, og tænkt , det er kun få dage ud af hele dit liv! Jeg KAN , jeg VIL og jeg SKAL!!!!! go fornøjelse

Lasse'gutten  -  2016-02-01 16:18:53
Må man alle dage spise ligeså meget suppe man vil, og også hvis man tror man blir nødt til måske at lave ny portion?

Njf Grl  -  2015-12-12 02:09:31
Hvordan opbevarer jeg suppen???

Anja Ane  -  2015-11-03 21:20:31
Kan det holde i de 7 dage uden at blive for gammel?

Jens  -  2015-08-06 02:03:09
jeg var på kuren i 2006 i 14 dage og tabte 12 kilo og fik lavet en gastrisk bypass og tabte ialt 75 kilo på et år og fik fjernet 2 kilo maveskind kan kun anbefales jeg spiste suppe ,grøntsager, og frugt hver dag og kogt kylling eller kalkun i de 14 dage så det er bare at prøve sig frem og gik 5 km stavgang hver dag det forøger også ens forbrænding så bare klø på.

Pige  -  2015-04-09 23:31:03
Skal man også træne imens man tager kuren?

Tine  -  2015-03-16 09:29:37
Jeg taber mig altid de ca. 5 kg efter 7 dage på kuren, og jeg tager dem ikke på igen. Formidabel måde at kickstarte et vægttab eller hvis man lige skal en kjole/buksestørrelse ned inden fest. Jeg putter lidt salt i suppen udover bouillonen og jeg erstatter skummetmælken på dag 4 med kærnemælk og laver en banan-shake. Det fungerer stadig :)

Mutti  -  2014-05-21 07:14:19
Til SJ: Det kan umuligt gøre nogen forskel, hvis du laver suppen efter opskriften (uden hvidkål), og tilføjer hvidkålen rå hver gang du tager en tallerkenfuld.

Sj  -  2014-01-10 22:30:33
Startede på kuren Idag men kan simpelthen ikk få suppen ned.. Bare lugten a det kogte kål giver mig kvalme, :( i den forbindelse er jeg interesset i at vide om i tror man kan spise indgredienserne rå og stadig opnå samme effekt? :)

Kay  -  2013-10-23 23:25:24
Det er jo tæt på væskemanipuleringskur.. Så selvfølgelig taber man sig enormt. Det er jo bare bundet vækse der bliver fjernet. Alt vægten kommer jo tilbage så snart man ryger tilbage på almindelig kost! I bund og grund er det en meget moderat udgave af dette: http://maxer.dk/artikler/v%C3%A6skemanipulation 1kg fedt tilsvarer 7000kcal - på 7.5 dag svarer det til over 50.000kcal. I samme periode vil en typisk moderat aktiv kvinde formentlig maksimalt have forbrændt ca 17.500kcal. Så for gud skyld mennesker - det er jo væske. Når i samtidig går i ekstremt kalorieunderskud vil kroppen gå i "panik" og tro der er krise og begynde at kæmpe for overlevelse, hvilket betyder at den gør alt hvad den kan for at beholde sit fedt. Jeg kan tale af erfaring da jeg før jeg fik personlig træner og kostplan selv "legede" lidt specialist omkring min kost og indtog 1500kcal om dagen med et meget aktivt træningsprogram. resultatet var at jeg næsten ingen fedt smed. Så blev det anbefalet at sætte kosten op til ca 2500kcal om dagen (min krop bruger ca 2000kcal om dagen i hvile) Da jeg gjorde dette stoppede min krop med at tro at der var krise og kiloene (fedt vel at mærke) begyndte at flyve af samtidig med at min muskelmasse steg.. Så utrolig nok skulle jeg ØGE mit indtag med 1000kcal(!) om dagen for at tabe mere fedt.. Så lad nu være med at tro det er godt varigt vægttab af dette!

sissie  -  2013-07-01 19:04:07
Så skal kuren prøves igen, vil smide nogen kg. Har været på kuren før, så håber jeg er lige så stanhaftig denne gang...

Christian.   -  2013-04-15 13:24:46
Så er jeg startet på denne kur. dag et er halvt overstået .. :) Suppen er godt nok ikke det bedste jeg ved, men det ryger ned med masser af hvidløg. Holder de næste dage denne side opdateret med mine erfaringer.

Gitte  -  2013-01-08 12:54:29
Må man putte salt i?+ Nu tænker jeg ikke overdrevet meget men en lille smule.??

Mille  -  2012-12-26 23:49:08
Jeg har set kuren på mange måder. Sidst jeg prøvede den måtte man gerne drikke light sodavand hver dag. Og kun mælk 4. Dag. Jeg er netop startet og har bestemt at prøve at drikke light sodavand. Min gulerod for at kunne klare det. Andre der har tabt sig selvom de har drukket light sodavand?? Og til alle jer der sviner kuren til og anbefaler en kostomlægning i stedet.... Klart.... Men hvad laver i så inde på denne opskrift og hvorfor i alverden gider i læse alle disse kommentarer ? Jeg bruger kuren som udrensning og kick start til en kostomlægning.

bjarne  -  2012-10-12 13:54:53
4 dage minus 7kg fra 102.8 kg til 95.8 kg

  -  2012-09-20 13:03:23
kan det hele være i en suppegryde

Mathias  -  2012-09-17 17:19:57
Må man godt erstatte Steaks med svinekottelet? :-)

  -  2012-08-17 12:45:00
Hvis man fortsætter kuren mere en 7 dage, vil jeg stærkt anbefale at man tager en fri dag derimellem, hvor man spiser alt det man vil. Ellers vil ens metabolisme falde drastisk med tiden, og man tager megetnemt på.

Jeannet  -  2012-07-29 11:48:59
Hej allesammen. Jeg er ti år gammel, snart elleve og jeg skal til at prøve den her kur. Jeg glæder mig sindssygt meget, og starter i morgen eller i over morgen ;)))

anne  -  2012-06-19 14:58:01
husk endelig at putte frisk chili og karry i ! og forårsløg i stedet for løg. grønne bønner er os en god ide! hvad med masser af gulerødder? hvad med noget kinesisk tomatsuppe? put endelig det i!

Kamilla  -  2012-03-20 13:53:48
Hvis i bliver trætte af suppen er et godt tip blend den krydre med det i Bedst kan lide og lun den lidt og brug som dip til grønsagsstænger evt gulerødder, agurk , jordskokker , blomkål.. God fornøjelse !

Kamilla  -  2012-03-20 13:49:25
Jeg har været på denne kur i 5 dage for nogle måneder siden og er nu startet igen men jeg gør det IKKE for at tabe mig men for at rense ud og fordi jeg i perioder har sindsyg meget lyst til slik og sukker og der er denne kur genial , jeg krydre suppen fra dag til dag da man ikke bliver lige så træt af suppen fordi man kan ændre smagen lidt. Min yndlings kombi er at blende suppen den er MEGET lettere at spise så krydre jeg med karry, paprika frisk chili og så kommer jeg nogle friske blomkålsdtykker i og frisk persille(: Persillen gør suppen friskere og blomkålen er god fordi der er noget bid i (: Dog kan jeg ikke spise suppen om morgen så der har jeg spist en grapefrugt og et stort glas vand og så bare spist suppe tidligt formiddag og resten af dagen selfølgelig.

  -  2012-02-13 09:38:41
Hvor lang tid kan den holde sig i køleskabet

Huhu  -  2012-02-11 18:06:35
Til Maria: Nej. Du skal spise det som der står for hver dag. Der er feks en dag hvor du må spise bananer -den dag hedder det altså KUN bananer og suppe.

Maria  -  2012-02-07 21:38:49
Må man spise grøntsager alle dage ??

  -  2012-02-04 21:46:59
Jeg var på kuren i november 2011 og tabte lidt over 2 1/2 kilo (jeg vejede 65 1/2 kg inden kurstart og måler 1,68 m). Jeg lavede suppen med alm. okseboullionterninger og tilsatte chili og brugte især friske krydderurter, persille, korriander, purløg m.m. Som drikkelse drak jeg the og kaffe uden sukker og mælk samt frugt- og grønsagsjuice uden sukker og en helvedes masse vand, for det giver en ekstrem tørst og det er meget vigtigt at drikke vand. Går på den igen her efter nytår. Kuren hængte mig til sidst langt ud af halsen, men det gav mig en god en påmindelse om, hvad jeg byder min krop i hverdagen, og virkede som en detoxing og en kick-start til en sundere hverdag. Og præcis derfor glæder jeg mig til at starte på den igen.

Maria  -  2012-02-03 16:54:17
Afprøvet resultat på 7 dage: 7,5 kilo!!! Men, jeg vil på ingen måde anbefale denne kur medmindre man nærmest er hjemmegående. Du bliver tappet for kræfter og energi. Du får lidt hovedpine og måske noget mavepine. Og ja, som noget helt nyt vil du komme til at føle sult. Men, som sagt. 7,5 kilo kan ikke gøres hurtigere og nemmere, og det er da bare fantastisk. Og jeg vil helt sikkert bruge kuren engang imellem når resten af vægttabet går stå. Jeg er nu startet på kostomlægning og tabt yderligere 4 kilo. Jeg har ikke taget på siden jeg begyndte på kuren. :-) Ja, jeg kan ikke anbefale den -hvis man virkelig ikke har brug for den! Men hvis du har brug for det -så gør det og lad nu vær med at snyde det er kun en uge...

Bomme  -  2012-01-15 13:30:41
Denne "kur" er lavet til syge mennesker der skal opereres og derfor er nødsaget til at tabe sig meget på kort tid. DET ER IKKE SUNDT! Hvorfor kickstarte et vægttab med at tærre på muskelmasse og energibalance? Hvis man har i sinde at omlægge sine kost- og motionsvaner varigt er en kur som denne jo slet ikke nødvendig. MEN" Jeg synes suppen smager lækkert, og jeg laver den ind imellem og tilsætter desuden linser eller bønner - indtaget med godt, hjemmebagt, groft brød er det et dejligt og energimæssigt afbalanceret måltid. Men til jer der springer ud i denne vanvidskur - pas på og lyt jeres krop! Man hverken behøver eller skal føle sig svimmel og afkræftet under et vægttab - et vægttabsforløb skal gerne have den modsatte effekt på kroppen således at man har lyst til at fortsætte.

  -  2012-01-11 21:14:46
Har prøvet suppekuren og der kan komme bivirkninger.....jeg fik kraftig hovedpine,kvalme og svimmel. Da jeg snakkede med min veninde som også lige havde prøvet den lå hun med lungebetændelse, og en anden veninde fik samme symptomer som jeg. Vil lige sige at meget er væske man taber. Kan være den fungerer for nogen men synes det er vigtigt man ved at der kan komme bivirkninger selvom nogen siger det er fordi kroppen renser ud.!! Men meeg ubehageligt.

  -  2012-01-10 21:08:39
Tabte 6,5 kg på en uge! Fantastisk kur, og man kan sagtens holde vægten, og spise normalt de fleste dage, og lidt slik og chips i weekenderne :)

pia  -  2012-01-03 09:31:32
For et par år siden forsøgte jeg at tabe 6-7 kg. Jeg syntes jeg gjorde alt det rigtige, men uden resultat. Så prøvede jeg suppekuren og tabte 1,5 kg på den uge kuren varede, derefter havde jeg ingen problemer med at tabe de resterende overflødige kg. Jeg tror suppekuren hjalp på min forbrænding. Til de af jer der ikke kan lide selleri: Min mand var med på kuren, og han plejer at sige, at hvis han var diktator ville han forbyde selleri, men fordi jeg blendede suppen kunne han overhovedet ikke smage dem. Jeg tror det er vigtigt at holde sig til opskriften. Mht krydderier: Brug dem du kan lide, vi elsker den med masser af chili eller hvidløg. Undlad salt. Der er nogen der gerne vil vide hvad man må drikke: Kaffe/the uden sukker og mælk, sukkerfri sodavand og selvfølgelig vand. Held og lykke til alle jer der skal i gang med kuren :0)

Heidi -  -  2012-01-03 02:12:10
Til alle Jer "Åh jeg kan ikke klare dét"-mennesker... Hør her!: Hvis I bliver dårlig efter et par dage, så det nok bare fordi kroppen kalder på sukker.. Men det skal du sige FRA til!!! ++++Plus: DRIK VAND! Hvis I drikker ligeså meget vand, som I spiser suppe, så vil jeg ikke tro I tager på efter end af kuren :-)

David.  -  2011-12-14 12:13:18
Så er suppen lavet, men jeg ville helt sikkert anbefale chili og peper i den :) ellers er den sku lidt kedelig.

Heidi  -  2011-12-13 09:52:45
Har prøvet suppekuren for mange år siden, kan ikke helt huske relsultaten (mener -4 kg), dog gemmenførte jeg ikke pga hovedpine osv, så i denne omgang er det bare med at drikke vand vand og vand... Nu har jeg lavet suppen i går og jeg vender frygtelig tilbage med relsultat efter 7 dage.... mine info: 171 cm og svimlende 101,9 kg O.o alder 26 år... DET ER NU ELLER ALDRIG...

Alma  -  2011-11-01 09:33:32
Heej.. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve den suppe. Mig og min mand har aftalt vi skal igang med den kur fra næste uge. Jeg er igang med en slankekur nu (Sund kost) har allerede tabt mig 4 kilo. Min BMI er normal igen og det giver mig styrken til at fortsætte. men det ville da være dejligt hvis jeg tabte mig 3 kilo på en uge hvis jeg spiste den suppe, håber bare jeg bliver glad for den. Jeg skriver tilbage når jeg har prøvet kuren. Forresten må jeg selv putte de krydderier jeg gerne vil, eller er det kun kyllingterninger??

Knud  -  2011-10-31 13:11:53
Har nu gennemført en uge og har tabt ca 4 kg, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Jeg har vel overholdt kuren ca 90 % og prøver at tage en uge mere, men mere "lydigt". Det bliver sikkert sværere og sværere at opnå vægttab, jo flere gange man i rap gennemfører den. Jeg har ikke udøvet motion, men jeg vil prøve at være lidt mere aktiv i den kommende uge. Jeg var godt nok glad ved de 2 dage med kød og bare den dag med risene, som jeg blandede op i suppen, var en himmerrigsmundfuld. Men slemt ikke at kunne tage en pils sammen med gutterne! :-(

Linda  -  2011-10-21 23:00:26
Suppen kan sagtens holde sig i køleskabet. Jeg laver til 3 dage af gangen og smager lige så godt den 3. dag som den første dag.

Linda  -  2011-10-21 18:36:52
Jeg har lige modtaget en artikel fra Doktor slank fra Ude og hjemme som skriver at denne kur her er farlig fordi man får for lidt proteiner. Jeg er nu på kurens 5. dag og jeg elsker simpelthen den lækre suppe. Jeg har tabt mig 3 kg men efter at have læst denne side tror jeg måske nok at jeg spiser for få gange af den om dagen. Har tænkt på om jeg skal købe noget protein tilskud for at forøge min muskelmasse og ikke tabe den. Jeg er i den situation at jeg intet motion kan dyrke pga mit helbred. Jeg har ikke tænkt mig at droppe kuren men derimod fortsætte indtil jeg har nået en del af mit vægttab. Når jeg så dropper ud, tror jeg at jeg vil fortsætte med suppen og gå over til noget andet fedtfattigt mad. Nogen der har været på denne kur i længere tid og haft problemer med helbredet pga kuren ?? Hilsen Linda

Louise   -  2011-10-10 10:12:42
Kur gennemført, har tabt 3 kilo, men har stort set ikke dyrket motion, for blev ret træt af kuren, men ellers udemærket kur :)

  -  2011-10-04 21:20:05
Hvor stor er en potion ????

Line  -  2011-08-19 15:06:14
Er netop begyndt på kuren idag, har lavet 2 varianter, for at det ikke skal blive for kedeligt at spise suppe i 7 dage.

  -  2011-08-11 14:48:48
4,5 kg på 4 dage. Jeg er glad - problemet er bare at jeg ikke føler at jeg kan se det på mig :-( MEN jeg har et spørgsmål. Må man godt drikke kaffe hver dag? Og gør det noget man er ryger?

Gistrup  -  2011-07-28 10:21:42
Jeg har lige taget hul på 4. dagen, og jeg har allerede tabt 3,9 kilo, den virker altså godt!

Winnie  -  2011-06-21 23:04:45
Jeg har en veninde som har taget på igen da hun holdte op med at spise suppen? Jeg skal til galla snart og jeg vil gerne have min topmave væk. Men jeg vil ikke ende med at tage på igen? Sker det hvis man holder op med at spise?

s  -  2011-06-01 16:40:41
suppekuren kan blendes eller lade være som den er, det er en smagssag. Selvfølgelig tar man kiloerne man har tabt, på igen, hvis man fortsætter med at spise som man plejer, når kuren er færdig. Kuren er en rigtig god kick starter til at tabe sig, og spiser man sundt og dyrker motion også efter kuren så kan man sagtens "beholde" Nogle af de tabte kilo.

G.  -  2011-05-29 13:46:13
Jeg har skrevet tidligere.. og det gik rigtig fint den første uge.. så holdt jeg en uges pause hvor jeg udelukkende levede af sundt mad.. og nu har jeg været på kuren i 5 dage.. det går også fint og bliver aldrig træt af den suppe! Jeg er en af de personer der synes den smager utrolig godt :-) Det jeg elsker mest ved den er, at jeg mister lysten til usunde sager. Jeg har slet ikke haft lyst til chokolade, slik, kager og så meget andet som jeg kunne spise en masse af på en uge. Jeg kan se på min hud at det bliver pænere og at urenhederne stille og roligt forsvinder.. desuden føler jeg at jeg har en masse energi og det vilde er at jeg kun drikker en kop kaffe om dagen - og det er midt under min eksamens tid! :-) Jeg har i hvertfald tabt mig en del, sidst jeg vejede mig.. vejede jeg 74 kg og det er en måned siden og der var jeg ikke startet på kuren. Jeg vejer mig om to uger og så må vi se hvor meget jeg har tabt mig på en måned (hvoraf jeg kun har været på kuren i 2 uger)

Julie  -  2011-05-19 20:07:12
Fy for den da, det smager godt de to første dage....men på tredje dagen, var jeg ved at få kvalme af bare at tænke på at skulle spise den. Skal til 5 dagen imorgen, og nej hvor glæder jeg mig til det stykke kød....Men gennemføres skal den....:)

List  -  2011-05-18 19:26:35
Suppekuren er udemærket hvis man laver nogle små ændringer. Som der står under tips er kuren bl.a. lavet til hjertepatienter, som skal tabe sig inden en operation. Det er usundt at følge kuren 100%, da du ikke kun mister fedt men også væske og muskelmasse. Det er derfor vigtigt at du drikker en masse vand. For at vide hvor meget vand du skal drikke i løbet af dagen skal du dividere din kropsvægt med 30. Resultatet er vand i liter. De første par dage vil du opleve at du skal mere på wc, men det er kun til din krop har vænnet sig til det. Du vil som bonus opleve at din hud vil blive pænere. Den bonus giver suppekuren også. :) Tilbage til hvad man skal spise! Hvis du vil tabe dig uden, at det er fordi at du skal opereres så er det en god idé at spise lidt flere proteiner. Det kan du f.eks. gøre ved at spise et æg hver morgen + 4-6 mandler. - Din krop og ikke mindst din hjerne har BRUG for sundt fedt og det giver mandlerne :) Hvis du bruger ændringerne her vil du heller ikke tabe muskel masse og det er vigtigt for jo mere muskel masse jo større forbrænding! På denne måde vil du tabe dig lidt mindre men du vil ikke blive dårlig og vægtabet vil være permanent :D Min gode ven Martin, der er fysioterapeut, tabte sig 15kg på en måned på denne måde.

G.  -  2011-05-17 14:28:39
Jeg startede på kuren igår, det var også den dag jeg startede til træning og jeg er utrolig glad for resultatet som jeg allerede kunne mærke igår aftes! Man føler sig meget mere 'let' da man ikke har spist så meget af det der ligger så tungt i maven. Jeg plejer at drikke 4 kopper kaffe om dagen men kunne sagtens nøjes med en kop kaffe uden sukker - morgen og aften. I starten var jeg en smule svimmel, men jeg vil også anbefale at man drikker en masse vand hele tiden. Måske ikke lige 3l men 1,5l om dagen.. Desuden tror jeg heller ikke det gør noget hvis man dyrker noget motion ved siden af, men man skal dog passe på sin krop. Måske 2 dage med (hård) træning og en dags pause og måske en gå tur dagen efter :-) Jeg kommer dog salt i min suppe - men det skulle forhåbentlig ikke gøre det helt store, da jeg i princippet har droppet meget værre ting som jeg før i tiden plejede at indtage i store mængder og som var langt mere usund.

Bailey  -  2011-04-15 19:37:09
Er på en "modificeret" version, da jeg simpelthen brækker mig af den originale suppe! Jeg udelader tomaterne og sellerien. Putter så desuden ingefær og chili i. Det smager 100 gange bedre. Er på 6. dagen, har tabt 2,5 (har endda ikke holdt den 100%), og regner med at bruge den som basis og i hverdagene, så det bliver mere holdbart i længden.

Charlotte  -  2011-04-15 14:03:52
Hej må man godt drikke kaffe.. den kan jeg altså ikke undvære ;-) vil igang med den i morgen.

Ninja  -  2011-04-04 12:51:59
kuren virker IKKE!!

Michella  -  2011-03-24 08:54:35
Må man ikke drikke skummemælk hver dag?

  -  2011-03-23 20:38:42
Er det normalt hvis man føler sig skidt tilpas og oppustet hele tiden? er på dag 3. Og virker denne kur overhovedet uden en masse motion?

Mich  -  2011-03-13 06:26:08
Man kan sagtens lave suppen og undlade at følge kuren, og så stadig tabe sig på sigt. Lav f.eks. suppen og hold dig til at spise den til aftensmad de to første dage, og så frys resten ned og spis det som en slags forret. Så får du suppen ind, der dækker din værste sult, og kan derefter nyde lidt af din sædvanlige mad. Spis den evt. en gang om ugen eller sådan. Den hjælper generelt, da den jo har et sundt indhold. Det er til gengæld ikke sundt at leve på den i en hel uge, da du kommer til at mangle andre stoffer i kroppen.

anne kath...  -  2011-03-05 18:45:19
jeg er 13-14år og er en pige, jeg vejer ca. 55 kg og mit højde er 155 cm, kan jeg godt tage denne kur?

Glad for mad  -  2011-03-02 13:07:45
Har fået et tip af min kollega om, at denne kur skulle virke rigtig godt (hun har selv tabt næsten 5 kg på 5 dage og hendes far har tabt 8 på en uge), så nu har jeg lavet mig en indkøbsliste til 1 uges suppekur (+ frugt/grønt/drikkevarer). Glæder mig til at komme i gang, for har virkelig prøvet en masse, uden at det har givet positivt resultat. Wish me luck!:)

Marlene  -  2011-02-24 13:55:35
Kan suppen virkelig holde sig i 7 dage? eller skal man lave en ny efter nogle dage?

Tommy  -  2011-02-23 17:44:59
Er næsten færdig med dag 3 , har tabt 2,7 kg , så det er rigtig fint, kun 4 dage tilbage håber jeg når de 7 kg, det kunne være vildt.! men man bliver godt nok træt af suppe...:-)

BV  -  2011-02-21 09:26:33
Så må den prøves, denne kur. Som en kickstarter til omlægning af kost. Vejer 88,6 i dag på førsedagen og er 163 høj. Jeg melder mig, når kuren er slut.

F  -  2011-02-21 09:23:19
Så er de to første dage veloverstået, vægttab 1,75 kg indtil videre. vægt nu 63,25 kg. Jeg er stadig meget sulten og ser meget frem til køddagene!!

F  -  2011-02-19 20:15:58
Jeg kender to der har været på denne kur, den ene tabte 3,5 kg den anden 4,5 kg begge var kun lettere overvægtige. Jeg er lige startet idag og er godt nok sulten men har heldigvis købt godt med spændende frugt;) startvægt 65 kg, vender tilbage!

fjong  -  2011-02-12 23:44:21
Omg det er jo sygt.. Er i klar over hvor meget skade i gør på jeres krop på denne måde? Og desuden tager man sikkert bare det hele eller mere på igen efter den uge?

Pia  -  2011-02-04 21:29:27
Er ved 5 dagen og har kun tabt mig 500 g. Jeg har ikke snyt, så kan ikke forstå at der ikke sker mere...... !

Charlotte  -  2011-01-23 21:13:38
Denne kur vil jo sikkert også reagere forskelligt på folk.. Ikke alle taber sig lige meget! Men mig og en veninde starter Tirsdag! Glæder mig ;) Men shiiiit det bliver hårdt med suppe Kl 6 om morgnen :)

kålkur  -  2011-01-20 10:49:17
Jeg har prøvet suppekuren, holdt ud alle 7 dage og var spændt på vægten men hvor blev jeg skuffet 1,5 kg havde jeg tabt og det efter at jeg 100% havde overholdt den,men til gengæld kan jeg stadig godt lide hvilkålssuppe, hvad der undre mange:o)

Personen   -  2011-01-16 21:26:50
Kan man ikke bruge græskar istedet for hvidkål??

  -  2011-01-10 10:22:12
Jeg er super tilfreds med resultat på vægten i morges.. 4,5kg efter 4 dage..Men jeg begynder og ha krise nu.. kan næsten ikke få suppen ned mere..Jeg er Træt og lidt svimmel.. Men JEG VIL HOLDE UD...Kan kraftigt anbefale denne kur til et "Kick start" på en sundere livsstil.Man får lige pludselig vildt lyst til ganske sunde retter..Glæder mig til torsdag..så vil jeg lave en super lækker tun salat godt med grønt og fedt fri dressing..Held og lykke med kuren:o)

Camilla  -  2011-01-09 17:09:22
De første par linjer i mit første indlæg var ment som ironi, der er ingen dybere mening bag. Jeg er ikke ude på at virke bedrevidende, jeg synes bare at sådan en "kur" som denne er fuldstændig latterlig, også selvom det blot er for at kickstarte et vægttab. Den er ernæringsmæssig FORKERT, de første 4 dage er der stort set intet protein. Nok bør man have kødfrie dage et par gange om ugen, men det skal erstattes af anden protein for at holde kroppen optimalt kørende.

C  -  2011-01-08 21:53:19
Camilla Det er fair nok - men i min optik kommer du bare til at virke så ufatteligt bedrevidende og dine påstande fremstår endvidere særdeles subjektive. Jeg forstår simpelthen ikke, hvor du får denne linje fra: "Hvis I gerne vil tabe jer hurtigt og meget så må I endelig ikke spise mere end ½ æble og 2 liter vand om dagen og INTET andet." Har du overhovedet læst kuren? Derudover er da ingen tvivl om at kuren ikke ville være sund i længden - men det drejer sig jo kun om en uge, hvor du samtidig får udrenset systemet. Alle de kilo du taber, er ikke udelukkende væske, men fordi du simpelthen forbrænder flere kalorier end du indtager. Det gør du i høj grad, fordi ikke indtager ret mange kalorier dagligt, samtidig med at din forbrænding øges væsentligt. Efter de 7 dage, vil du selvfølgelig tage alle kilo'ene på igen, hvis man forsætter, som man levede før. Hvis man begyndere at leve "sundere" vil man også tage nogle kilo på igen, men langt fra alle dem man har tabt. Derudover mener jeg også personligt, at man i fremtiden bliver mere opmærksom på, hvad man spiser. Jeg synes suppe-kuren, er glimrende - men man skal være opmærksom og ikke forsætte hvis man blive fysisk dårlig. Det skal i den henséende nævnes at man naturligvis ikke vil være 100 %, under udrensningen. Derfor skal man drikke masser af vand, mindst 3 liter om dagen, hvilket også bliver påpeget op til flere gange.

Camilla  -  2011-01-08 09:16:17
Jeg synes bare at det er ærgerligt at der er så mange danskere der har et SÅ forvrænget billede af hvad sund kost er og hvordan man taber sig. Ja man taber sikkert 3-5 kg i løbet af en uge på denne "kur", men hvis du fx. fortsætter på en kostomlægning fra DDV bagefter, vil du tage de 4 kg på igen da det kun var væsketab og så falder rigtig mange fra igen og fortsætter med at sulte dig på denne kur. Den her "kur" er sikkert rigtig fin hvis man skal tabe et par kilo for liiige at være i en kjole til weekenden, dog skal man lige have i tankerne at man så til festen vil være drænet for energi samt at man bliver lynhurtigt æskestiv. Det er ikke et angreb på "jer danskerne", jeg er selv pæredansk, det er en opsang til de danskere der render rundt med hovedet under armen og tror at der findes mirakelkure hvor man taber sig lynhurtigt på få uger. At tabe sig på en sund og fornuftigt og ikke mindst HOLDBAR måde tager tid. Jeg er stolt af at være dansker, men jeg er ikke stolt over hvor uvidende og naive vi er med hensyn til at leve sundt!

C  -  2011-01-07 16:43:00
Camilla Er lidt forvirret over hvad du citerer fra? Kuren skal bruges, som en kickstart til at omlægge ens kost og det er da rigtig at du sikkert tage det på igen, hvis du forsætter som før. Så kommer du ydermere med en påstand, at man tager det hele på igen, hvis man spiser mere end man har gjort under kuren. Hvad er det for noget vrøvl og hvad er det for en angreb på os danskere?

Camilla  -  2011-01-06 12:03:00
Hvis I gerne vil tabe jer hurtigt og meget så må I endelig ikke spise mere end ½ æble og 2 liter vand om dagen og INTET andet. Og pas nu på ikke at komme for tæt på andre mennesker der spiser, kalorierne og fedtet kan springe over i din krop hvis du kommer tæt nok på!!!! Ej, HELT ÆRLIGT BRUG DOG JERES SUNDE FORNUFT! Enhver kan da regne ud at det umuligt kan være hverken sundt eller holdbart at tabe sig på denne måde. Og hvis der virkelig er så mange der ikke selv kan regne det ud, ja, så tegner det sig ikke særlig godt for lille Danmark. Man taber væske og energi af denne kur - Ikke fedt! Og man tager det hele på igen ugen efter, medmindre du fortsætter med at spise lige så lidt som på denne "kur".

Anni  -  2011-01-05 22:04:28
En eller anden skrev at mad i sig selv ikke er fedtforbrændende; vær lige opmærksom på, at denne opskrift er udviklet til hospitalsbrug. Meget overvægtige folk sættes på denne kur, for at kunne tabe sig hurtigt til større indgreb som f.eks. hjerteoperationer. Det er de færreste i denne kategori, der kan forbrænde ved motion, netop derfor denne kur. Hvidkål øger i høj grad forbrændingen, også uden kur - prøv f.eks. at spise meget rå hvidkål som snack og som tilbehør nogle dage. Der sker altså noget i systemet :) Jeg er på første dag i kuren - gudskelov elsker jeg hvidkål, så jeg synes bare det er en dejlig suppe. Og jeg har allerede smidt den delle jeg fik efter julen - men selvom den er væk allerede, fortsætter jeg ugen ud. Eneste minus er, at jeg er sulten hele tiden - men det skyldes nok, at maven har været vant til at få en masse mad hver dag 14 dage i træk i juleferien. En ting mere: man må GERNE drikke kaffe og the! men sukker og fløde er bandlyst. En sjat skummetmælk når ingen ser det sker der nok ikke noget ved ;)

jacob  -  2011-01-05 01:44:44
efter den første dag med masser af hovedpine og sult og suppen kunne jeg ikke holde ud til at spise suppen længer af kastet op bare ved lugten og synet af det :)

Else  -  2011-01-03 16:33:52
Jeg tror ikke det er godt for diabetikere at spise så ensformigt, prøv noget andet

Pølsen  -  2010-12-12 15:22:39
Jeg håber på et hurtigt svar :) Kan man nøjes med kun at spise suppen, skal SKAL man spise alt det andet der står skrevet (brune ris, frugt, kylling osv.?). Taber man sig mindre ved KUN at spise suppen?

en der er på kur  -  2010-12-09 18:48:25
altså helt ærlig, hvordan kan i mennesker spise den her suppe den samger jo af jeg ved ikke hvad. jeg bliver helt chokeret når jeg ser folk skrive noget godt om den suppe.......bvaa.....jeg er nu på dag 4 og er ved at dø og har ikke tabt en eneste kilo...hvad sker der......

jule/nytårslækker  -  2010-12-09 13:17:32
Til alle jer der tidligere har skrevet, vil jeg sige at dette kan kaldes en kur med god virkning men kortvarigt resultat - Hvis man følger kuren til punkt og prikke (evt. blender suppen med lidt krydderurter, salt og pepper og drikker den kold som smoothie om morgenen) kan man virkelig tabe mange kilo på kort tid - dette er dog også det farlige ved kuren hvis man, som jeg, ikke skal tabe sig meget... I må ikke dyrke hård fysisk motion under kuren da det kan dræne jer for energi som skal bruges på arbejde, familie osv... Men det er en fantastisk kur til at kick-starte en permanent kostomlægning, da i vil tage stort set det hele på igen hvis i går tilbage til jeres almindelige kost bagefter - hvis man er meget overvægtig, men har haft svært ved at overholde en decideret kur, kan jeg anbefale en pjece man kan få hos lægen med GODE vaner - fx: vane nr. 1 brug ikke smør på brødet. Jeg bruger personligt kuren til at udrense systemet for "giftstoffer", da man får en smuk hud og ser lidt bedre ud i nytårskjolen. Hæng i - og husk i IKKE kan gå tilbage til de gamle vaner efter kuren!

kris,  -  2010-11-30 02:11:55
Hyallo alle, jeg fulgte denne opskrift i 7 dage og tabte 10.2 kilo (WOW) Holdte 10 dages pause, hvor efter jeg tog 2.5 kilo på på de 10 dage (Regnede med at tage 6-7 kilo på, så glædeligt overrasket der)... Og har nu fulgt den i 7 dage igen hvor der er røget 7.6 kilo, og her 14 dage efter, har jeg kun taget 3 kilo på igen, kan klart anbefale den, og skal da også på den her midt i december for at gøre klar til alle julefrokosterne, og så tager vi den igen i januar xD Med hensyn til smag, lavede jeg den natural, så jeg hver dag eller til hvert måltid kunne bestemme 100% hvad dem skulle smage af, dette varrierede fra Karry til hvidløg og chili, hvilket jeg syntes fungerede rigtig godt hehe... Den er også god hvis man som mig er under uddannelse, og ikke har de store penge til mad, brugte 200 kroner på mad til 2 uger, (Ja, suppen kan fryses) og det er sværere at leve for mindre :D Held og lykke til alle jeg kommende slanke mennesker Kris,

Olivia  -  2010-11-19 18:08:52
Jeg har ikke tabt mig endnu, og jeg er næsten færdig med 4 dag! Jeg har holdt kuren fuldstændig!

:)  -  2010-11-01 14:06:31
Masser af chili vil både øge forbrændingen og smagsoplevelsen! Man kan evt. variere ved at spise suppen som den er nogle dage, og blende den sidst på ugen. Jeg er på dag 1 - og er fortrøstningsfuld.

Sara   -  2010-10-26 17:33:32
Jeg har tabt 2 kg efter 1 dag. Så jeg er godt tilfreds :)

Helena  -  2010-10-22 00:38:38
Må man med sin stavblender, blende hele suppen, uden det påvirker noget?

AC  -  2010-10-18 12:59:31
Hej folkens. er startet på suppekuren (igen, igen). Suppen er ganske forfærdelig, men vil holde ud den her gang... Jeg vejer nu 64,7 men regner da med at tabe et par kilo i løbet af ugen. det bliver hårdt uden al den slik, choko osv...

sarachri  -  2010-10-14 16:12:34
nøj hvor er den efiktiv... jeg har fyldt kuren til punkt og prikk i 3 dage nu og har vejet mig på 4 dagen og det er blevet til 4 kg så jo tror den virker glæder mig til det endelige resultat på søndag men det motiveret mig til at spise ordentlig alt i alt..

Kamilla  -  2010-10-07 09:59:16
ad, ad, ad. Jeg syntes simpelthen suppen har en ulaekker smag. Den smager ingenting af, men knoldsellerien giver dog en smag. En ulaekker en. Jeg er paa anden dag nu, og jeg er saa sulten. Jeg naegter at spise suppen til morgenmad. Jeg spiste frugt igaar, og jeg var saa sulten da jeg gik i seng. Nu sidder jeg og er vildt sulten igen. Tror jeg giver op paa kuren. Den smager bare for klamt, og saa vil jeg hellere tabe mig ved en kostomlaegning.

estrid  -  2010-08-31 20:54:50
startede på kuren igår, startede dog først kl 17 og der havde jeg spist nogle bananer, men pyt.. har fulgt kuren indtil videre, og spist en masse gulerødder og 5-6 potioner suppe :p drukket omkring 2 lt vand indtil videre, men har tænkt mig at drikke noget mere.. har også trænet lidt, men var lidt afkræftet også pga arbejde :) men måske det blir til en cykletur senere :) er der nogen der kan fortæller mig om det gør nogen forskel om man spiser en bagt kartoffel eller ej? :)

Suppe freak  -  2010-08-30 21:37:04
super fed kur. jeg gik fra 104 kg til 97 kg på 7 dage. den virker selvfølgelig kun til folk der trænger til at tabe sig.

den bløde  -  2010-08-30 15:44:01
den dag hvor det er tilladt at spise en bagekartoffel med en lille klat smør eller olie..kunne man så ikke bruge olien til at vende kartoflen i med forskellige krydderier inden bagning

den bløde  -  2010-08-28 18:41:05
der er ikke beskrevet nogen steder om brugen af salt. den står ikke i forbudt rubrikken og håber at man gerne må bruge salt med omhu... ellers en helt udmærket suppe

Namilla  -  2010-08-21 10:08:31
Jeg har nu været på kuren i 5 dage, og IKKE snydt...og jeg har tabt 1 kilo...jeg dropper kuren nu, for den kunne jeg også have tabt ved at spise fornuftigt, men stadig få stivelse, kød og mælkeprodukter... Ud over det har jeg været meget svimmel de første dage og ingen energi haft til at træne. Det er simpelthen ikke det værd! måske hvis man hurtigt skal smide et kilo inden et sportsstævne eller for at passe en kjole, men jeg ville aldrig bruge den i forhåbning om et varigt vægttab...

Rikke Nielsen  -  2010-08-17 11:17:29
Fantastisk kur, hvis man er til sofahygge i de 7 dage som den nu varer... der er slet ikke energi nok i kuren til nogen som helst form for bevægelse... Jeg er en af dem som har prøvet kuren og jeg fik det rigtig rigtig dårligt... alverdens gulerødder og andet fiberholdigt grønt kan ikke erstatte det fiber vi skal have i løbet af en dag... Jeg kan ikke anbefale kuren for andre end folk som bruger den til hvad den er til... Hjertepatienter som skal tabe sig hurtigt for operation!!! Google det og se hvad folk skriver.

Cecilie  -  2010-07-28 12:07:03
Hey.. Jeg vil i gang med suppekuren, men vil lige høre om suppen skal holde hele ugen og om man må spise alt det suppe man vil om dagen?

Nikolaj  -  2010-07-20 10:39:21
Åh hvor er det skægt. Hvor mange af jer har bevaret vægttabet? Det eneste denne kur gør er jo at dræne kroppen for vand og glukogen. Lidt afhængigt af personen er det vel max 3-5 kg, som så ryger på igen når man holder op. Den er sikkert smart hvis man til en fest skal ha' klemt sig ned i en for lille kjole, men som varigt vægttab du den ikke. Tror heller ikke man kan tabe sig meget mere end de 5 kg - i hvert fald ikke med samme hastighed!

....  -  2010-07-14 11:44:11
Så er jeg igang med kuren, denne gang er jeg fast besluttet på at holde den.. så vi må se om det lykkedes at tabe lidt.. Efter første dag er der røget 900g, så hvis det fortsætter sådan er det jo lækkert..

Thomas  -  2010-07-06 19:08:00
Er der nogen der kan forklare mig hvordan et varigt vægttab på så meget kan forekomme. Jeg ved at jeg gennemsnitligt forbruger 1800 kalorier per dag. Jeg ved at der skal omkring 7000 kalorier til at forbrænde et kilo. Det vil sige at "uden motion", så kan jeg tabe lidt under 2 kilo hvis jeg ingenting spiser, som er permanent vægttab. Jeg indeholder en masse væske, jeg indeholder også en masse kilo lagret i mine tarme. Jeg kan godt se hvordan vægten fra tarmene skylles væk (og herregud det er da sikkert sundt), jeg kan også se at jeg måske taber lidt væske og det bidrager til vagttabet. Men hvordan skal jeg kunne tabe mere end simpelt kalorieregneri? Jeg troede kun man kunne tabe sig ved at gå i kalorieunderskud.

HGR  -  2010-06-24 23:53:03
Og behøver man selleri? det lugter altså helt vildt, kan ikke klare lugten.

HGR   -  2010-06-24 23:48:41
Har lavet suppen, og kom lidt salt i gør det noget? ca 3, 4 tsk.

Bente-Grønland  -  2010-06-17 13:34:16
Hej, kan jeg bruge bladselleri, istedenfor, knoldselleri ?? Er det så såden at jeg skal lave denne hver dag ?? Kan den blendes ??

Dharsan  -  2010-06-15 19:53:23
Jeg er nu igang med min 3. dag af kuren. Jeg har allerede tabt mig 2,4 kg - bare i ansigtet. Vi kan lige snakkes ved. /Dharsan

Karina  -  2010-06-15 12:57:20
Jeg er nu igang med kuren på dag 2, og det går faktisk overraskende godt. På trods af at vi har den lækreste kantine på mit arbejde, har jeg formået at holde mig væk fra alt det lækre og farverige mad, og istedet sidde og "nyde" min suppe. Jeg er overraskende nok heller ikke specielt sulten i løbet af dagen, suppen mætter virkelig godt. Og har bare sørget for at spise noget lækkert frugt og friske grønsager i løbet af dagen. Glæder mig dog til de 2 kødage i weekenden :) Selve suppen kan da spises, men ved det bliver en lang kamp at skulle igennem den hver dag i hele ugen, men har fundet ud af, at hvis man blænder suppen og kryder med lidt kryderi (karry, paprika osv) så smager den faktisk okay, og er meget nemmere at få ned. Har også drysset med lidt purløg oven på, det gør det lidt mere lækkert :) Jeg har besluttet først at veje mig efter de 7 dage, så må vente lidt med spændingen.. Men føler mig allerede nu mere tilpas og ikke så oppustet som normalt.. Så jeg fortsætter uden tvivl.. God kamp til alle jer andre.. :)

Anne  -  2010-06-15 08:02:26
Jeg er vildt skuffet. Jeg har fulgt kuren til punkt og prikke, har nu gennemført 3 fulde dage og vejede mig. Blot 1 kg er det blevet til! Og så er jeg endda en af dem der ER overvægtige og har godt med overskud at tage af. Dybt skuffende. Bortset fra det, så synes jeg suppen smager helt fint, og man kan jo krydre den forskelligt fra gang til gang. Jeg har ikke haft noget der bare ligner besvær/træthed eller noget.

MSA  -  2010-06-12 14:07:13
Hej jeg er i gang med 3 dag og har allerede tabt mig 2,5 kg.. det virker! men vil lige spørge om man evt kan lave suppen uden selleri da jeg slet ikke kan fordrage det?

Katja 16 år  -  2010-06-11 12:56:23
Normalt er jeg meget kræsen, men hvis man ikke putter så meget tacco i, så kan den nemt spises. Og JA man bliver selvf. lidt træt af den, men resultatet er det værd. Jeg er 168 og vejer 66 kg., så tvivlede på om kuren kunne hjælpe mig med et kickstart og de første par kilo til at tabe mig 6-7 kilo. Jeg indrømmer at jeg sundede et par gange, men jeg tabte 2,5 kilo --> 8 cm på maven, 3 i taljen og 3 under brytstet, samt min mave var ikke længere oppustet og man kunne virkelig se det havde hjulpet. YEEEES :D Normalt er min mave ret stor efter jeg har spist eller drukket, fordi den puster sig op og det gør ondt og ser ret sjovt ud hvis det er voldsomt, fordi så ligner det jeg er små gravid.. MEN suppen hjalp mig af med min "gravide" mave, og bare dét gav et synligt resultat!!! Tragen til søde sager er først slem efter 3-4 dage, og det med at prutte: jo det gør man, men det er ikke voldsomt og de lugter ikke, fordi det blot er luft (; Jeg starter på kuren igen i morgen så jeg lige kan nå at smide lidt kilo inden den sidste gymnasie fest.

Anne  -  2010-06-10 15:38:55
5. dag. jeg er gået fra 66 kg til 61.5 suppen er svær at få ned, jo længere på ugen man kommer

Anne  -  2010-06-08 09:57:45
I dag er min 3. dag - jeg har tabt 2.5 kg. Det er perfekt. Jeg synes ikke, det er decideret hårdt at være på kuren, da jeg i forvejen spiser meget grønt samt frugt.. Og husk for guds skyld vand... Jeg drikker 2-3 liter dagligt

Morten  -  2010-06-08 08:24:09
Jeg har tabt mig 4,2 kg på 5 dage. SUPPEFAN> Jeg kom en masse chili i suppen, og er sikker på at det også har hjulpet på forbrændingen.

Signe  -  2010-06-04 10:45:39
Der er flere der skriver at de får det dårligt under kuren. Jeg tror at det er meget normalt at blive utilpas på en udrensningskur, da kroppen frigiver affaldsstoffer. Det kan nemt give hovedpine på samme måde som efter fysioterapi, hvor der også bliver frigivet affaldsstoffer. Samtidig skal kroppen vænne sig til ikke at få noget sukker - og dét kan altså godt give en slem hovedpine, hvis man er vant til at spise sukker. Mange drikker også sodavand dagligt og uden sukkeret fra sodavand og f.eks. koffeinen fra cola kan man få abstinens-lignende ubehag. Jeg tror faktisk, uden at være ekspert på området, at det er tegn på at der "sker noget" i kroppen når man bliver utilpas af kuren, jeg tror at det betyder at alle affaldsstofferne er på vej ud af systemet. Jeg starter på kuren om 3 dage og er spændt på resultatet :-)

sanne23  -  2010-06-01 19:36:01
JEG STARTER IMORGEN 2 JUNI 2010 SKAL HOLDE DEN DENNE GANG!! SKRIVER HVORDAN DET GÅR:)

Elisa  -  2010-05-31 18:22:56
man må drikke alt det vand man kan (og helst lidt mere) da det er med til at give en mæthedsfornemmelse og sætte mere gang i forbrandingen. alle krydderier er tillandt pånær salt da det jo binder væske. derudover syntes jeg personligt at suppen blir lidt mere lækker hvis man purere den (altså gir den en omgang med blenderen). et lille slanke tip til dem med en sød tand; bag æbler med kanel på, det er super lækkert.

...  -  2010-05-10 17:59:35
Man må da kun spise 2 frugter om dagen? Frugter er så fyldt med frugtsukker at det sætter sig direkte på sidebenene!

Helle  -  2010-05-06 12:00:50
Her efter dag nr. 3, har jeg tabt 3,7 kg, startede på 93 kg og er nu nede på 89,3. Jeg troede helt ærligt ikke, at suppekuren ville virke så godt. Indtil videre var min hårdeste dag i går, hvor jeg skulle spise suppe, grøntsager og frugt. Ser frem til i dag, hvor jeg må spise bananer og drikke mælk, og jeg havde virkelig aldrig troet at jeg skulle se så meget frem til at få noget kød, men glæder mig sådan til i morgen :-)

Sus  -  2010-04-26 12:47:35
er på dag 1 og jeg synes suppen smager godt, men jeg har byttet selleri ud med porre, og så masser af krydderier i chili, peber, karry og paprika.. den er stærk men smager godt:o) men måske 7 dage på den for mig til at ændre mening:o)))

ikke fan :(  -  2010-04-15 18:33:15
hej jeg har spiste suppen en dag og jeg kan næsten ikke klarede det mere :( så jeg ville høre om der er en anden suppe :) kh. amanda

RT  -  2010-04-14 15:37:23
Altså salt binder væske til kroppen.. ikke fedt!! Desuden har jeg til sat salt, kan ikke leve uden.. men i begrænset mængde. Har alligevel tabt 6.5 kg på de 7 dag..

Marie  -  2010-04-09 09:32:06
Jeg er nu igang med 4dg og har på de 3 første dage tabt 3.8 kg.. Imponerende.. Et dejligt skub i den rigtige retning.. Men puhh hvor jeg ikke bryder mig om suppen..

suppe elskeren!!  -  2010-03-30 14:59:45
efter 3. dage tabte jeg mig 5 kg....nice

hadersuppen  -  2010-03-14 20:13:30
syntes at suppen er hæslig og kan simpelt hen ikke få den ned men jeg er på 6 dagen og det går fint nok har tabt mig 2,5 kg ind til videre jeg har også drukket 2l vand hver dag

Wilma  -  2010-03-06 21:46:52
Hey :D Jeg tænkte bare på, hvad man gør dag 5 og 6, hvis man er vegetar? Håber i vil hjælpe!

  -  2010-03-04 14:23:32
Farmor. Jeg har også prøvet kuren men ned negativ virkning var på i 4 dage men kom mig 5 kilo. Så jeg stoppede straks.

Aisha  -  2010-02-23 15:29:47
I this DIET good for breatfeeding mum's?

  -  2010-02-23 12:20:11
hvad med salt og peber? må man tilføje det i suppen.

LM  -  2010-02-20 22:35:55
starter på kuren i morgen tidlig...er meget spændt på resultatet efter og læse alle de flotte resultater :-)

tina  -  2010-02-19 07:31:05
go`morn`jeg er nu på 4 dagen og har tabt 3,4 kg. jeg bryder mig ikke om suppen og spiser max 2 små portioner. til gengæld spiser jeg alt det frugt og grønt jeg kan. jeg har det fantastisk og tænker at denne kur er med til at give mig en sundere indstilling for eftertiden. Har brug for at tabe 7 kg. go kamp alle sammen.

Sarah  -  2010-02-18 14:52:52
Jeg er på 3. dag, og jeg har en helt utrolig ustyrlig lyst til ALT andet end det jeg må spise. Jeg er lige ved at gå amok. Der er mad i alle programmerne i tv og min mand og børn spiser KONSTANT synes jeg. Jeg håber dagen i morgen bliver bedre. Puha man må lide for skønheden..... Held & lykke til alle. ;-)

J.M.J  -  2010-02-08 11:50:56
Vi starter kureren i dag.. klokken er snart tolv nu og jeg er allerede sulten griner.. Men skal lave suppen til frokost, så håber den mætter os lidt.. Tror det er godt vi er to på kur.. For kæresten skal jo ikke kunne uden jeg kan :) Men bliver vi dårlige stopper vi.. Vi har en lille dreng på et år, og det skal jo på ingen måder gå ud over ham, at vi er på kur.. Håber bare det går godt, og at der smutter nogle kg :)

Esben  -  2010-02-04 11:23:54
Hej Er det tilladt at tage vitaminer samtidigt med at man er på diæten?

  -  2010-01-26 13:27:17
Den smager da helt forfaerdeligt!!! Kan ikke engang faa en enkelt portion ned!

Hjemkundskabslæreren  -  2010-01-25 06:40:07
Bouillonterninger indeholder umættet fedt, kog suppen på to kyllingfileter. Vi SKAL have 30% fedt hver dag, men det skal være den rigtige fedt, det kan være fra olie, nødder, avokado eller lignende. Den sunde fedt hjælper os til at optage vitaminer, øger forbrændingen og hindre forstoppelse.

skh2914  -  2010-01-21 23:08:19
måske lidt ulækkert at nævne... men... alle mennesker har et sted mellem 3 og 6 kilo afførring konstant i tarmene... så langt det meste af vægttabet er fordi man er blevet tømt... alm sund kost og motion er den eneste vej til permanent vægttab... men selvfølgelig... vist det her kan virke som en booster... så værsgo... bare lad være med at narre jer selv til at tro det er et reelt vægttab...

Daniel  -  2010-01-18 22:50:33
rettelse.. Altså de 4 kilo røg jo self. ik på den sidste dag =)

Daniel  -  2010-01-17 13:47:57
update...Sidste dag..var skeptisk i midtugen men der er altså røget lidt over 4 kg på den sidste dag. så er tilfreds må jeg sige

Daniel  -  2010-01-14 08:25:06
Startede mandag og er nu ved torsdag. Har indtil videre ik oplevet det vilde vægttab. Der er måske røget 1 kg max. så håber der ryger nogle kilo de sidste dage her.

lotte  -  2010-01-13 16:27:24
Puha kur kur kur - synes det er så forfærdeligt at være på kur og jo mere jeg skal tabe mig jo længere tid tager det og mere føler jeg at jeg går glip af noget hmm er ikk tålmodig i den retning overhovedet ;0) Så derfor er suppekuren perfekt for mig - ikke at jeg "kun" har brug for 7 dage for at nå min ideal vægt men fordi at jeg igennem denne kur kan tabe mig 5-8 kg på en uge .... prøv lige tænk jer her er der endelig en kur hvor man taber sig hurtigere end man tager på det da perfekt - Alternativet er vægtvogterne hvor vægttabet dog er langsommere og mere besværligt. Så vil nogle nok råbe og sundere hmm det da kun indtil du bryder sammen og napper 1 stk lyst brød eller et glas rødvin så går det meget stærkt den anden vej igen Jeg bruger denne kur 2-3 gange årligt for at kickstarte mit vægt tab - svinger 5-8 kg - det er for mig et spørgsmål om mental indstilling så er det faktisk ikke så slemt. I starten af dec var jeg på suppe - 7,5 kg da sejt .... så har livet været en stor fest siden med masser af julefrokoster, øl, brændevin, and , slik og så lige 1 uges sydpå - selvfølgelig har jeg passet på - kun taget ½ stk brød til forretten istedet for 1 helt meeeen kan absolut ikke påstå at jeg har manglet noget ;0) Så skulle man jo traditionen tro på vægten efter nytår og her PIGER kommer det væsentlige så KUN taget 3½ kg på dvs stadig tabt 4 kg nu har den så fået med suppe i 6 dage (glæder mig til bøf bøf bøf) og der er røget små 5 kg --------- SÅ er jeg helt lige glad med at det lugter at det træls til morgen mad at det kedeligt osv osv osv det sgu bare ned med det og videre i livet Tænk på dette når i synes det forfærdeligt, så går det og sååå slem er den suppe nu heller ikke Dette var bare lidt personlige kommentare om mit liv med suppen ;0)

Stine  -  2010-01-08 19:16:36
I dag er det min 7. Dag på kuren og har tabt mig 4 kg:)

Sofie  -  2010-01-08 17:23:59
Så vidt jeg ved kører man i 7 dage, holder to dages pause, og så kan man begynde forfra hvis ønsket. jeg mener, kuren oprindeligt blev lavet til overvægtige patienter, der havde brug for at tabe sig drastisk inden en operation.

Søs  -  2010-01-05 23:04:10
Så er jeg her igen - det er ca. et år siden jeg var på suppekuren sidst - Jeg tabte 4 kg dengang - og har yderligere tabt 2 kg ved at spise fornuftigt, har desuden tilmeldt mig madlog.dk det er en genial løsning til at blive bevidst om hvad der er af kcal. i den mad du vælger! men nu trænger jeg lige til at få en kickstart her efter den fede julemad.

Christina  -  2010-01-05 12:55:01
carina - 2010-01-03 21:07:12 Måske du så bare skulle spise noget mere suppe... Jeg er selv igang med kuren og er på 4. dagen. Jeg har på intet tidspunkt været sulten og tabt 4 kg. Jeg har også spist meget af suppen! (Hvilket der også anbefales)! Og nej, det er efterhånden ik så lækkert med kålsuppe, men... Det er jo heller ikke lækkert at spise usundt og fedt hver dag! Anbefaler kuren med 10 + ;-)

Brun  -  2010-01-04 16:09:49
Respekt til dem der udelukkende holder sig til denne ganske forfærdlige suppe. Er på tredjedagen og bare lugten af suppen er kvalmende... Suppen kan godt spises med de hvidkål der udgør 80% af den er (næsten) umulig at få ned. Men det virker...

Der er mere end 150 kommentarer til denne opskrift
Se resten af kommentarerne her