Suppekur - Slankesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1800 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1000 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
2000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 Kødextrakt. terning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
30 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8566 (2039 kcal)
KJ pr. Portion 8566 (2039 kcal)
Vægt ialt 8920 gram
Vægt pr. Portion 8920 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 96 KJ (22 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)