frint hakket chili uden kerner1 frint hakket chili uden kerner
0.5
spsk.
karrypulver 0.5 spsk. karrypulver
2
kartofler i terninger2 kartofler i terninger
3
dl.
fond eller vand3 dl. fond eller vand
2
tsk.
sukker2 tsk. sukker
olie olie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Læg kødet i en skål og tilsæt løg, hvidløg, bladselleri, chili, karrypulver, salt og peber og sørg for, at kødet er dækket til med de andre ingredienser. Lad det hvile natten over eller i mindst fire timer.
Varm olien i en gryde og tilsæt sukker. Rør godt rundt, til det begynder at ryge.
Kødet tilsættes sammen med krydderier og grøntsager. Det hele røres rundt. Når kødet er brunet på alle sider, tilsættes fonden. Der røres på ny.
Skru ned for varmen, og lad retten simre i 1 ½ time, til kødet er næsten mørt. Tilsæt kartoffelterningerne og lad retten koge i yderligere en halv time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(26 stemmer)
Opskriften er vist 12393 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider