Fårekød i karry Jamaica

Fårekød i karry Jamaica, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Jamaica

JamaicaIndsendt :     

Ingredienser:
490 g.fårekød skåret i små tern
1 hakket løg
2 fedhakket hvidløg
2 hakkede stænger bladselleri
1 frint hakket chili uden kerner
0.5 spsk.karrypulver
2 kartofler i terninger
3 dl.fond eller vand
2 tsk.sukker
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg kødet i en skål og tilsæt løg, hvidløg, bladselleri, chili, karrypulver, salt og peber og sørg for, at kødet er dækket til med de andre ingredienser. Lad det hvile natten over eller i mindst fire timer. Varm olien i en gryde og tilsæt sukker. Rør godt rundt, til det begynder at ryge. Kødet tilsættes sammen med krydderier og grøntsager. Det hele røres rundt. Når kødet er brunet på alle sider, tilsættes fonden. Der røres på ny. Skru ned for varmen, og lad retten simre i 1 ½ time, til kødet er næsten mørt. Tilsæt kartoffelterningerne og lad retten koge i yderligere en halv time.





karakterer:
Opskriften er vist 15152 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu