piskefløde pisket til skum5 dl. piskefløde pisket til skum
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
2
spsk.
mangochutney (stærk)2 spsk. mangochutney (stærk)
1
spsk.
sambelolek1 spsk. sambelolek
salt salt
peber peber
olie olie
Opskrift:
Skær brystet i tynde strimler og brun det af.
Læg det i et ildfast fad.
Skær bananer ug peberfrugt ud i skiver og læg det oven på.
I flødeskummet blandes knust hvidløg mangochutney sambelolek og salt og peber.
Det hældes ovenpå og sættes i en 200 grader C varm ovn i ca. 40 minutter.
Tilbehør er ris og en lækker salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 12973 gange, og udskrevet 357 gange.
Kommentarer
Lis - 2009-03-23 21:54:25 sambalolek er chilipasta, som købet i glas - men pas på, der findes to slags, en middel og en stærk!
Lis - 2009-03-23 21:53:12 Herlig opskrift, som jeg ofte har anvendt. Som tilbehør anvender jeg dog frisk båndpasta - og sprødkogt brocholi :-)
?????? - 2008-02-27 14:52:28 Hved er sambelolek?????????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider