hakkede soltørrede tomater i olie6 hakkede soltørrede tomater i olie
1
tsk.
salt1 tsk. salt
0.5
spsk.
olie0.5 spsk. olie
300
g.
spaghetti300 g. spaghetti
40
g.
gorgonzola40 g. gorgonzola
0.25
tsk.
salt0.25 tsk. salt
groftkværnet sort peber groftkværnet sort peber
Salat: Salat:
250
g.
broccoli250 g. broccoli
1
lille hakket løg1 lille hakket løg
0.5
bdt.
persille0.5 bdt. persille
Marinade: Marinade:
1.5
spsk.
olie1.5 spsk. olie
1
spsk.
vand1 spsk. vand
1
tsk.
rødvinseddike1 tsk. rødvinseddike
0.25
tsk.
dijonsennep 0.25 tsk. dijonsennep
Opskrift:
Kødet røres med de øvrige ingredienser og formes til hakkebøffer. Steges i olie 3-4 min. På hver side indtil gennemstegte.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken. Gorgonzolaen smuldres og drysses over.
Stokken fjernes og broccolien skæres i skiver eller små buketter. Broccoli, løg og persille blandes i en skål. Marinaden rystes sammen og vendes med salaten. Salaten trækker, dækket med plastik ½ - 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 5922 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Grethe - 0000-00-00 00:00:00 pragtfuld blanding af smagsoplevelser
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider