Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Empanadas de pino chile

Empanadas de pino chile, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hakket lammekød
0.5 tsk.chilipulver
2 finthakkede løg
4 hårdkogte æg i skiver
20 oliven
1 spsk.rosiner
1 tsk.spidskommen
1 tsk.oregano
1 skvattabasco
 olie
 salt
 
 Dej:
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 æggeblommer
1 pisket æg
2 dl.varm mælk
125 g.smeltet margarine
 
 Dejen kan erstattes af:
300 g.optøede butterdejsplader
 
Opskrift:
Opvarm olien og tilsæt chilipulveret. Bland det sammen med olie, førend løgene tilsættes. Steges til de er gyldne. Tilsæt kødet og rør rundt til det lige er begyndt at brune. Drys spidskommen, oregano og lidt tabasco. Bland ingredienserne og lad dem stege i fem minutter. Læg låg på, og lad dem stå og trække natten over. Tilbered dejen ved at sigte mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt det piskede æg, æggeblommerne, mælken og margarinen. Bland ingredienserne sammen til en fast dej og rul den ud i tynde stykker. Med en underskål eller en kop skæres dejen ud i cirkler af cirka ti centimeters diameter. Fordel æggeskiver, oliven og rosiner i 16 portioner. Læg en spiseske af fyldet på den ene halvdel af dejcirkelen. Læg æggeskiver, oliven og rosiner ovenpå. Fold dejcirkelen fra midten. Fugt kanten med mælken og pres med en gaffel. Læg empanaderne på en bageplade og punkter dem, så dampen kan komme ud. Bag dem i ovn ved 200 grader i 15 minutter til de er gyldne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9828 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hanne  -  2012-04-07 19:28:03
Kunne jo tænkes der er forskellige måder at lave dem på i forskellige egne :O)))

amor  -  2009-09-19 13:46:02
man bruger oksekød og æggene skal ikke være i skiver men i både - og der skal kun 1 oliven i hver empanada

Anita  -  2007-09-15 11:42:02
man bruger ikke lammekød i empanadas