Lammekrebinetter med revet peberrod

Lammekrebinetter med revet peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammekrebinetter med revet peberrod, billede 4 Lammekrebinetter med revet peberrod, billede 1 Lammekrebinetter med revet peberrod, billede 2 Lammekrebinetter med revet peberrod, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Lammekød, hakket
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
Opskrift:
Form farsen til 4 krebinetter, som krydres godt med salt og peber og steges rosa i smør på panden.

Læg omkring en toppet teskefuld revet peberrod på hver.

Brug eventuelt lidt hakket, syltet rødbede som supplement.





karakterer:
Opskriften er vist 14215 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3630 (864 kcal)
KJ pr. Pers. 907 (216 kcal)
Vægt ialt 500 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 726 KJ (172 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu