Lam i karry og spinat

Lam i karry og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammesmåkød
1 spsk.friskreven ingefær
1 fedknust hvidløg
500 g.frossen hakket spinat
2 spsk.smør
1 spsk.chili
2 tsk.garam masala
1 tsk.kardemomme
1 kanelstang
 salt
 peber
4 dl.yoghurt
4 tsk.knuste mandler
1 tsk.Muskatnød, stødt
4 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bland ingefær og hvidløg i lammekødet og lad det trække i 20 minutter. Kom kødet i en gryde og hæld vand ved, så det næsten dækker. Kog lammekødet i 30 minutter ved svag varme. Læg spinaten i en gryde og ladet det tø op ved svag varme under omrøring. Tag kødet op, dup det tørt og gem lagen. Brun kødet i smør, tilsæt krydderier og yoghurt og steg, til yoghurten er absorberet. Kom spinat, mandedl og kogelagen ved. Kog kødet i ca. 10 minutter ved svag varme. Rør piskefløden i. Server chapatibrød, ris og yoghurt til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 8312 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu