Skær brødet i små stykker, og enten frituresteg det, eller steg det i ovnen til det er sprødt.
Vask agurk, tomat og radiser og skær det i små tern.
Snit forårsløgene fint, og hak løget fint.
Hak mynte, persille og grøn peberfrugt groft.
Del icebergsalaten i små stykker.
Bland Citronsaften, hvidløget, det tørret mynte, hvidvinseddiken, olivenolien og saltet i en skål.
Bland alle de andre ingredienser til salaten i en skål for sig selv.
Pynt med brødet og hæld "dressingen" henover(efter smag, det skal ikke druknes).
Server straks.
Tips:
Til salaten anvendes en kop der kan indeholder ca. 2,5 dl, eller efter eget skøn.
Til dressingen anvendes en kop der kan indeholder ca. 1,5 dl, eller efter eget skøn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(32 stemmer)
Opskriften er vist 28375 gange, og udskrevet 450 gange.
Kommentarer
- 2010-02-13 11:47:20 ¨Det er en virkelig dejlig salat. Den er virkeæig lækker-..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider