| |
|
Marinerede brisler
Marinerede brisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | brisler400 g. brisler | | | salt salt | 1 | spsk. | citronsaft1 spsk. citronsaft | | | persille persille | | | | | | Marinade: Marinade: | 1 | | citron Saft heraf1 citron Saft heraf | 1 | dl. | olivenolie1 dl. olivenolie | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Skær brislerne i skiver og læg dem taglagt i et fad.
Pisk marinaden sammen og hæld den over brislerne.
Lad det trække ca. ½ time.
Drys med persille.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6789 gange, og udskrevet 114 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|