Marinerede brisler

Marinerede brisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.brisler
 salt
1 spsk.citronsaft
 persille
 
 Marinade:
1 citron Saft heraf
1 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter. Gnid brislerne fri for blodrester.

Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft. Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.

Tag brislerne op og fjern sener og hinder. Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste.

Skær brislerne i skiver og læg dem taglagt i et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over brislerne. Lad det trække ca. ½ time. Drys med persille.


karakterer:
Opskriften er vist 7144 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu