| |
|
Kogte brisler
Kogte brisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | brisler400 g. brisler | | | salt salt | 1 | spsk. | citronsaft1 spsk. citronsaft | | | |
| |
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5819 gange, og udskrevet 87 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|