krabbekød fra krabbekløer150 g. krabbekød fra krabbekløer
salt salt
peber peber
Raviolidej Raviolidej
150
g.
dansk økologisk hvedemel150 g. dansk økologisk hvedemel
50
g.
durummel50 g. durummel
2
æg2 æg
salt salt
peber peber
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
Opskrift:
Raviolidej:
Bland alle ingredienser til en blank og sej dej. Pak den i film og læg den på køl.
Brisler:
Dæk brislerne med koldt vand og bring dem i kog. Lad simre i 5 minutter og køl dem af. Rens brislerne til der kun er rent kød tilbage. Steg brislerne flot gyldne i smør. Tilsæt gulerodsstrimler, timian, laurbærblade, hakket hvidløg og 2 hakkede skalotteløg og lad simre i 5 minutter. Tag brislerne op og si fedtstoffet fra, tilsæt portvin og reducer til det halve. Tilsæt brun fond og læg brislerne ned i saucen igen. Læg låg på gryden og stil den i ovnen ved 180° i 15 minutter. Løft brislerne op igen, smag saucen til med salt og peber og hæld den over brislerne.
Ravioli:
Rul 2 tynde plader pastadej ud evt. på en pastamaskine. Placer på den ene plade med 5 cm. mellemrum 4 små bunker krabbekød. Pensl med vand omkring krabbekødet og læg den anden pastaplade ovenpå. Tryk grundigt sammen omkring krabbekødet. Skær 4 krabberaviolier fri af pastapladen og kog dem i saltet vand i 2 minutter.
Spinat:
Vask og pluk spinaten. Sauter 2 hakkede skalotteløg i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt den vaskede spinat og lad det simre, til spinaten er faldet ned. Smag til med lidt hvidløg, salt og peber.
Ingefær-citrongræsbouillon:
Reducer fjerkræbouillon, hakket ingefær og citrongræs til det halve. Tilsæt 30 g. smør, salt og peber og si bouillonen.
Anretning:
Fordel krabberaviolierne i 4 dybe tallerkener, dæk med en skefuld spinat og et stykke braiseret brissel med portvinssauce og et drys hakket purløg over. Hæld bouillonen i bunden af tallerkenerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9704 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider