Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Brissel ragout med rejer

Brissel ragout med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 brisler
 vand
 fond
 fint snittet porrer
 rejer
 evt.et par dråber citronsaft
 
Opskrift:
Blancher brislerne i vand med salt i 3-4 minutter. Afkøles i koldt vand. Fjern hinder og årer. Koges i fond i ca. 15-20 minutter og afkøles lidt. Skæres ud i strimler og ristes på en pande med lidt fint snittet porrer. Rejerne kommes på og evt. et par dråber citronsaft. Serveres med ristet brød.

Tips:



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8018 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu