Kalvenosser

Kalvenosser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 kalvenosser (bed slagteren afpudse dem)
 hvedemel
 salt
 peber
2 sammenpiskede æg
 smør
 
Opskrift:
Kalvenosserne vendes i mel som er blandet med salt og godt med sort peber, dyppes i æggemsssen og vendes i rasp. Smørret brunes på panden, nosserne brunes, herefter skrues der ned for varmen. Er færdige efter ca. 10 minutter.

Serveres med kartofler stegt på pande med smør og krydderurter. 1 citronbåd pr. næse. Salat.





karakterer:
Opskriften er vist 8618 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu