Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvebrisler med grønsager - i trykkoger

Kalvebrisler med grønsager - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalvebrisler
250 g.skalotteløg
2-3 gulerødder i skiver eller stave
0.25 selleri i terninger
2-3 spsk.smør
1 dl.halvtør hvidvin
 salt
 peber
2 tsk.timian
1 laurbærblad
250 g.ærter
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand 1 times tid. Kom dem i kogende vand 2-3 min., skyl dem i koldt vand og befri dem for hinder, årer og andre urenheder. Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren. Brun først de hele brisselstykker heri, så de pillede løg, gulerødder og selleri. Hæld vinen ved og krydr med salt, peber, timian og laurbærblad. Læg låg på og bring gryden på tryk. Lad det koge 8 min. Tag hurtigt trykket af gryden. Varm ærterne igennem i retten, smag den til og server den med hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5816 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu