gulerødder i skiver eller stave 2-3 gulerødder i skiver eller stave
0.25
selleri i terninger 0.25 selleri i terninger
2-3
spsk.
smør 2-3 spsk. smør
1
dl.
halvtør hvidvin 1 dl. halvtør hvidvin
salt salt
peber peber
2
tsk.
timian 2 tsk. timian
1
laurbærblad 1 laurbærblad
250
g.
ærter 250 g. ærter
1
bdt.
persille 1 bdt. persille
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand 1 times tid.
Kom dem i kogende vand 2-3 min., skyl dem i koldt vand og befri dem for hinder, årer og andre urenheder.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først de hele brisselstykker heri, så de pillede løg, gulerødder og selleri.
Hæld vinen ved og krydr med salt, peber, timian og laurbærblad.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge 8 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Varm ærterne igennem i retten, smag den til og server den med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6085 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider