Kreolerkylling

Kreolerkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Créole

CréoleKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kylling parteret i 12 dele
2 spsk.cajunkrydderi
0.5 tsk.basilikum
2 tsk.sød paprika
2.5 dl.hvedemel
0.66 dl.olie
1 rød peberfrugt skåret i 1 cm. store tern
1 lille rød chili uden frø fint hakket
2.5 dl.vand
2 tsk.kyllingebouillonpulver
2.5 dl.Cremefraiche
25 g.smør
5 dl.fint skåret cajungrøntsager
 
Opskrift:
Dup kyllingestykkerne tørre Bland cajunkrydderi, basilikum, paprika og mel og vend kyllingen i det krydrede mel. Gem resten af melet.

Opvarm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne ca. 4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde. Tag dem op.

Svits cajungrøntsagerne i 2 spsk. af den varme olie sammen med peberfrugt og chili til grøntsagerne har taget farve. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne over. Hæld 2 1/2 dl. vand ved, læg låg over og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 40 minutter. Tag låget af, tilsæt bouillonpulver og creme fraiche og steg kyllingen videre i 20 minutter uden låg.

Pisk 3 spsk. af det krydrede mel sammen med smørret i en gryde og lad det blive gyldenbrunt. Rør det i stegeskyen. Spæd eventuelt saucen med vand.

Tips:

Kyllingekødet kan erstattes af kanin eller andekød.





karakterer:
Opskriften er vist 13925 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu