Dup kyllingestykkerne tørre Bland cajunkrydderi, basilikum, paprika og mel og vend kyllingen i det krydrede mel. Gem resten af melet.
Opvarm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne ca. 4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde. Tag dem op.
Svits cajungrøntsagerne i 2 spsk. af den varme olie sammen med peberfrugt og chili til grøntsagerne har taget farve. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne over. Hæld 2 1/2 dl. vand ved, læg låg over og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 40 minutter. Tag låget af, tilsæt bouillonpulver og creme fraiche og steg kyllingen videre i 20 minutter uden låg.
Pisk 3 spsk. af det krydrede mel sammen med smørret i en gryde og lad det blive gyldenbrunt. Rør det i stegeskyen. Spæd eventuelt saucen med vand.
Tips:
Kyllingekødet kan erstattes af kanin eller andekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11864 gange, og udskrevet 191 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider