Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg

Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Connie

Indsendt :


Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg, billede 4 Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg, billede 1 Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg, billede 2 Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Basilikum, tørret
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Mørbraden krydres med salt, peber og brun den på alle sider, derefter tages den op.

Gulerødder i skiver, hele hvidløg og rødløg skæres i grove tern og sauteres i olie sammen med krydderurter.

Efter 5-10 minutter lægges mørbraden tilbage i gryden. Kom hvidvin i gryden og lad det småkoge under låg i ca. 30 minutter.

Retten jævnes og smages til med salt og peber.

Ved servering skæres mørbraden i skiver og serveres med kartofler, ris eller pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 79558 gange,
og udskrevet 1828 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9656 (2299 kcal)
KJ pr. Pers. 2414 (574 kcal)
Vægt ialt 2366 gram
Vægt pr. Pers. 591 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-06-12 13:13:58
fy for den. Det er da virkelig at ødelægge et godt stykke kød. Jeg fuldte opskriften til punkt og prikke. Det var bestemt ikke et hit i min familie. Hilsen Køkkenassistenten

Tsc  -  2009-09-24 12:52:47
Bare lige et spørgsmål, hvad jævner i retten med ?

mig  -  2009-09-09 10:27:21
Kanon ret! Valgte dog at komme lidt fløde i retten for at udjævne saucen lidt, og gøre den mere cremet.

GL 2008.06.17  -  2008-06-17 15:36:30
Denne opskrift er super god. Vores gæster var vilde med den. Kan varmt anbefales

ubs  -  2007-10-27 16:45:18
God opskrift, lækker sovs - næste gang retten skal laves vil jeg krydre svinemørbraden lidt mere. Anbefalelsesværdig.

  -  2007-04-20 17:59:12
nkm igen. Men stegetiden er for lang, med mindre man vil have mørbraden tæt på "tørstegt" 15-20 min i gryden er passende efterfulgt med 5-10 min. indpakket i folie.

nkm  -  2007-04-20 17:57:40
fantastisk lækker opskrift.Specielt havde jeg aldrig forestillet mig frisk pasta sammen med svinemørbrad.Alletiders.