Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lasagne 02

Lasagne 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Gitte

Indsendt :


Lasagne 02, billede 4 Lasagne 02, billede 1 Lasagne 02, billede 2 Lasagne 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 løg
2 fedhvidløg
 olivenolie
500 g.hakket oksekød
 groft salt
1 tsk.Oscar okseboullion
2 ds.flåede hakkede tomater
 Lidt vand
1 spsk.sukker
 peber
 oregano
 basilikum
2 gulerødder
 
 Bechamelsauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
1.5 dl.fløde
1 klump frisk mozzarella
 muskat
 salt
 
175 g.revet ost til at fordele mellem lagene
 Lasagneplader
 
Opskrift:
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og lad det svitse. Tilsæt de resterende ingredienser (gulerødderne skal i hele) og lad det simre i 3 timer. Ja det er rigtigt med 3 timer. Spæd til med vand undervejs.

Mos gulerødderne og kom dem tilbage i kødsaucen.

Bechamelsauce:
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i, mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt under omrøring til en passende konsistens, moxarella tilsættes og saucen smages til med muskat og salt.

Læg lasagnen sammen og bag den ca 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (103 stemmer)

Opskriften er vist 141077 gange,
og udskrevet 4674 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

AJ  -  2017-05-12 11:37:15
3 timer i gryde Hvis man er så heldig at eje en slowcooker skal man bestemt prøve det. Jeg laver dobbelt portion i min slow cooker og lader den køre 12-14 timer på low/lav. Jeg bryder mig normalt ikke om lasange med undtagelse af denne her. Den fåes bare ikke bedre. Til den der skære ned på simre tiden. Det er self jeres eget valg men gi den fulde simre tid et forsøg evt i en weekend og I vil få en langt bedre lasange :)

Susanne  -  2012-06-12 19:37:43
Min yndlingslasagne... Jeg laver den tit, og den får altid ros, når jeg serverer den for andre :)

jonny 2620  -  2011-01-21 15:55:12
det er den bedste lasange jeg har smagt :-) den er værd at vente 3 timer på

  -  2009-05-18 15:25:11
kan man godt bruge grisekød?

Fam. Johansen  -  2009-04-01 20:04:52
Fantastisk lasagne!!! Hold op den er god, og man ved hvad der er i den! Vi brugte dog kun halvanden time i gryden, og 20 min i ovn. Det var perfekt!

Gangzter  -  2008-01-30 13:04:54
er det ikke lidt meget med 3 timers kogetid..??

tina a  -  2008-01-05 13:49:54
Til Lotte. Bare prøv. Hakket kød er ofte det mindst møre kød, så den tid kødsaucen står og simrer er alle minutterne værd. Lav dobbelt portion så er der nem mad i fryseren til en anden dag. Jeg tilsætter altid en spsk. sukker i retter med tomater, det fremhæver sødmen i tomaterne.

Kirstine  -  2008-01-03 12:48:55
jo længere en kødsauce koger, jo bedre smager den... men gider nu ikke koge min kødsauce i 3 timer, når det er til lasagne. Kun når jeg laver pasta m. kødsauce... langtidssimret kødsauce er bare det bedste :D

Hanne  -  2007-12-31 09:16:20
Der skal ikke bruges bouillon, især ikke hvis kødet er af god kvalitet og skal "simre" i 3 timer.En Italiensk husmor vil aldrig købe en ringe kvalitet hakket oksekød.

Lotte  -  2007-10-21 16:16:23
3 TIMERS KOGETID... hvad skal det gøre godt for?

Isabella  -  2007-10-16 09:51:48
Den er total go´

Stina  -  2007-06-13 12:39:22
Lækker opskrift, hver at prøve.

Nicoline og Kasper  -  2007-04-03 22:45:48
Rigtig god opskrift! Vihar just indtaget en vellykket lasagne.

anna bjørg  -  0000-00-00 00:00:00
super god