Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingebryst i paprikasauce

Kyllingebryst i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 marinerede kyllingebrystfileter
2 ds.cocktailpølser
2 glaschampignons
 Margarine
 Salt
 Peber
 
 Paprikasauce:
2 brevebretagne sauce fra knorr
100 g.Smør
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Kyllingebrystfileterne skæres i grove strimler, og brunes af på panden. Champignons og cocktailpølser kommes ved, og brunes med til kødet er mørt. Kryders med salt og peber.

Til paprikasaucen smeltes smøret ved svag varme i en gryde. Posernes indhold kommes i og piskes sammen. Mælk tilsættes, og saucen piskes godt igennem, og koger et par minutter.

Hældes på panden, og simre ved svag varme sammen med kyllingestykkerne ca. 5 minutter.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 28931 gange,
og udskrevet 605 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Miemiv  -  2010-04-30 20:11:35
Dette er ikke en opskrift. Det er "mad for dummies" Det kan ethvert fjols da bikse sammen UDEN en opskrift...

Torben  -  2010-03-24 17:09:04
Jeg synes at retten smager rigtig godt, og min søn er vild med den. Og så er den jo dejlig hurtig at lave.

Maria   -  2009-09-10 14:30:30
Enig med Elisabeth - dejligt med en nem hverdags opskrift hvor der for engangsskyld ikke skal en milliard ting i...

Elisabeth  -  2009-08-21 14:05:13
Skønt med en nem sauce til os som ikke har så meget tid i hverdagen til lave mad, kokke må se bort fra denne opskrift og selv være kreative, det har tiden på kokkeskolen forhåbentlig lært dem!

Anita   -  2008-10-04 17:01:29
bund karakter herfra.. man skriver ikke en opskrift på sauce, og så skriver man 2 breve pulver bretagne fra knorr.. Det kan jeg, som kok, jo f.eks ikke bruge til noget.. så hellere find opskriften på saucen på nettet og sæt den med ind.. undskyld mig.. men er en stor skuffelse at finde en opskrift der lyder sådan, så tag det hellere som et godt råd end kritik..

anitta  -  2007-03-11 12:41:03
det smager rigtig godt selvom det er med pulver sovs... :-)

Vibeke  -  0000-00-00 00:00:00
Blev vældig skuffet over opskriften på paprika sauce, ser ikke et brev pulver som en opskrift