Jordbærmousse 03
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : doris fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
Tag lidt jordbær fra til pynt.
Findel resten af bærrene med el-håndspisker eller i blender.
Bland mosen med sukkeret.
Pisk fløden stiv.
Pisk æggehviden stiv.
Vend begge dele forsigtig i frugtmosen.
Sæt frugtmousseen i fryseren 1-2 timer før serveringen.
Rør i den af og til.
Den skal være blød og "sjappet" ved serveringen.
Anret den i portionsglas og pynt med friske bær.
Jordbærmousseen kan også laves med dybfrosne jordbær.
|
|
Opskriften er vist 25766 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer doris - 2012-04-27 22:48:50 nej jeg tror ikke den er stiv nok til,en lagkage, men du kan putte vanille is i bunden af en skål, og kom jordbær moussen ovenpå, man kan pynte med lidt piskefløde og jordbær ovenpå moussen. Susanne - 2012-04-08 18:34:55 Er den stiv nok til at komme i en kage? mig - 2009-09-15 21:13:28 Hvor manger portionsglas bliver der?? doris fuglkjær - 2005-01-01 01:01:01 jeg har lige lavet den igen af frosne jordbær. Sammen med jordbær moussen serverede jag vanille is til.uhm..... Karolines Køkken går man ikke fejl af. doris fuglkjær - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er fra Karolines køkken, og er en gammel løs ark jeg tilfældigt fandt. Og den smager herlig er er let at lave. anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg har lavet den med frosne jordbær og den blev rigtig god. Selv om bærrene var bløde og var lå badet i meget saft da de var optøet blev det moset sammen og desserten smagte dejlig OG NEM AT LAVE. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne