Jordbærmousse 03

Jordbærmousse 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : doris fuglkjær

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.friske jordbær
85 g.sukker
2 dl.piskefløde
1 æggehvide
 
Opskrift:
Tag lidt jordbær fra til pynt. Findel resten af bærrene med el-håndspisker eller i blender. Bland mosen med sukkeret. Pisk fløden stiv. Pisk æggehviden stiv. Vend begge dele forsigtig i frugtmosen. Sæt frugtmousseen i fryseren 1-2 timer før serveringen. Rør i den af og til. Den skal være blød og "sjappet" ved serveringen. Anret den i portionsglas og pynt med friske bær. Jordbærmousseen kan også laves med dybfrosne jordbær.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbærmousse

karakterer:
Opskriften er vist 25766 gange,
og udskrevet 493 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-27 22:48:50
nej jeg tror ikke den er stiv nok til,en lagkage, men du kan putte vanille is i bunden af en skål, og kom jordbær moussen ovenpå, man kan pynte med lidt piskefløde og jordbær ovenpå moussen.

  -   2012-04-08 18:34:55
Er den stiv nok til at komme i en kage?

  -   2009-09-15 21:13:28
Hvor manger portionsglas bliver der??

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har lige lavet den igen af frosne jordbær. Sammen med jordbær moussen serverede jag vanille is til.uhm..... Karolines Køkken går man ikke fejl af.

  -   2005-01-01 01:01:01
denne opskrift er fra Karolines køkken, og er en gammel løs ark jeg tilfældigt fandt. Og den smager herlig er er let at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har lavet den med frosne jordbær og den blev rigtig god. Selv om bærrene var bløde og var lå badet i meget saft da de var optøet blev det moset sammen og desserten smagte dejlig OG NEM AT LAVE.