Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Jordbærmousse - Jordbær mousse

Jordbærmousse - Jordbær mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 4 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 1 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 2 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen.

Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i.

Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanillesukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (35 stemmer)

Opskriften er vist 117055 gange,
og udskrevet 1683 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har brugt moussen som fyld i lagkage, med et rigtigt godt resultat.