Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærmousse - Jordbær mousse

Jordbærmousse - Jordbær mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 4 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 1 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 2 Jordbærmousse - Jordbær mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen.

Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i.

Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanillesukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (32 stemmer)

Opskriften er vist 106619 gange,
og udskrevet 1604 gange.


Energi:
KJ total 5828 (1387 kcal)
KJ pr. Pers. 1457 (346 kcal)
Vægt ialt 669 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 18.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har brugt moussen som fyld i lagkage, med et rigtigt godt resultat.