Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksegryde med grønt

Oksegryde med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten W

Indsendt :



Ingredienser:
1 roastbeef
2 gulerødder
2 porre
2 mellemstore løg
5 fedhvidløg
1 bakkechampignon i skiver
 smør
 salt
 peber
 paprika
 fløde
 
Opskrift:
Pil snoren af roastbeefen og skær den op i pæne stykker. Tag en stegegryde og brun smørret heri, når det er godt varmt brunes kødstykkerne. Tag dem fra varmen når de er brune. Skær løget i både og hvidløgene i tynde skiver derefter skæres porrene i ca 3 cm stykker og gulerødderne skæres på skrå ved at man vender dem hver gang man har skåret en skive. Champignonerne skives tyndt. Brun alle grøntsagerne sammen og tilsæt salt + peber og paprika og 5 dl vand ladet hele koge sammen tilkødet er mørt ca 45 min og tilsæt så fløde efter smag dette kan dog udelades.

Tips:

Serveres med ris og ribsgéle og en god kraftig rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7768 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu