Pil snoren af roastbeefen og skær den op i pæne stykker.
Tag en stegegryde og brun smørret heri, når det er godt varmt brunes kødstykkerne. Tag dem fra varmen når de er brune.
Skær løget i både og hvidløgene i tynde skiver derefter skæres porrene i ca 3 cm stykker og gulerødderne skæres på skrå ved at man vender dem hver gang man har skåret en skive.
Champignonerne skives tyndt.
Brun alle grøntsagerne sammen og tilsæt salt + peber og paprika og 5 dl vand ladet hele koge sammen tilkødet er mørt ca 45 min og tilsæt så fløde efter smag dette kan dog udelades.
Tips:
Serveres med ris og ribsgéle og en god kraftig rødvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7928 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider