oksecuvette 1-1.3 kg eller tilsvarende skært oksekød i terninger1 oksecuvette 1-1.3 kg eller tilsvarende skært oksekød i terninger
1-2
løg 1-2 løg
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
25
g.
smør eller olie til bruning25 g. smør eller olie til bruning
salt salt
peber peber
1
ds.
flåede tomater med chili1 ds. flåede tomater med chili
2
dl.
vand eller bouillon2 dl. vand eller bouillon
evt.
1 spsk. mild paprika evt. 1 spsk. mild paprika
8
hele nelliker8 hele nelliker
1-2
ds.
kidneybønner (a ca. 400 g )1-2 ds. kidneybønner (a ca. 400 g )
Tilbehør: Tilbehør:
fintsnitte icebergsalat fintsnitte icebergsalat
brød brød
Opskrift:
Skær cuvetten i pæne store terninger, 2 gange 2 cm. Hak løg og hvidløg og brun dem 1-2 minutter i en tykbundet gryde. Tag det op og brun kødet af et par gange. Kom kød og løg tilbage i gryden sammen med de flåede tomater. Krydr med salt, peber, nelliker og paprika og hæld også vandet ved. Lad nu retten simre under låg til kødet er helt mørt. Jeg gav cuvetten næsten 2 timer. Hæld væden fra bønnerne og vend dem i. Varm hele retten godt igennem og smag endeligt til. Saucen skal være tæt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13474 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
Jeppe - 2020-09-09 15:53:43 Ok opskrift, jeg ville dog tilsætte flere grøntsager og krydderier
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider