Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gryderet med oksekød, korianderog porrer

Gryderet med oksekød, korianderog porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.skært oksekød i tern
 
6-8 porrer
1 spsk.olie
2 spsk.hele tørrede koriander
1-2 dl.vand
2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
3.5 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
250 g.couscous (forkogt)
25 g.smør
150 g.abrikoser
75 g.smuttede hele mandler
 
Opskrift:
Rens porrerne.
Skær et snit ned i den hvide del af porrerne og skyl dem fri for jord. Skær porrerne i ringe.

Varm olien i en gryde og sautér kødet med porrerne ca. 5 minutter ved middelvarme. Kom koriander i og tilsæt lidt vand. Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden, lad retten småsimre ved svag varme ca. 30 minutter til kødet er mørt.

Bring vandet i kog. Tilsæt salt og couscous. Fjern gryden fra varmen og lad den stå 5 minutter med låg. Varm den igennem 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt smør, groft hakkede abrikoser og hele smuttede mandler.

Server couscous til oksegryderetten.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19308 gange,
og udskrevet 541 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu