Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gryderet med oksekød, koriander, porrer og couscous med abrikoser og mandler

Gryderet med oksekød, koriander, porrer og couscous med abrikoser og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.skært oksekød i tern
 
6-8 porrer
1 spsk.olie
2 spsk.hele tørrede koriander
1-2 dl.vand
2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
3.5 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
250 g.couscous (forkogt)
25 g.smør
150 g.abrikoser
75 g.smuttede hele mandler
 
Opskrift:
Rens porrerne.
Skær et snit ned i den hvide del af porrerne og skyl dem fri for jord. Skær porrerne i ringe.

Varm olien i en gryde og sautér kødet med porrerne ca. 5 minutter ved middelvarme. Kom koriander i og tilsæt lidt vand. Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden, lad retten småsimre ved svag varme ca. 30 minutter til kødet er mørt.

Bring vandet i kog. Tilsæt salt og couscous. Fjern gryden fra varmen og lad den stå 5 minutter med låg. Varm den igennem 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt smør, groft hakkede abrikoser og hele smuttede mandler.

Server couscous til oksegryderetten.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19143 gange,
og udskrevet 536 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu