oksekød i tern ca. 3x3x3 cm skåret af fx oksemørbrad eller -filet500 g. oksekød i tern ca. 3x3x3 cm skåret af fx oksemørbrad eller -filet
300
g.
frisk ananas uden skræl og stok 300 g. frisk ananas uden skræl og stok
0.5
dl.
soja 0.5 dl. soja
25
g.
frisk ingefær 25 g. frisk ingefær
1
tsk.
dijonsennep 1 tsk. dijonsennep
1
tsk.
sambal oelek eller anden chili-pasta 1 tsk. sambal oelek eller anden chili-pasta
1
løg 1 løg
1
fennikel 1 fennikel
4
gulerødder 4 gulerødder
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
350
g.
nudler 350 g. nudler
1
bdt.
dild eller friske koriander1 bdt. dild eller friske koriander
Opskrift:
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm. Sæt dem på spyd. Læg dem på bageplade med alu-folie.
Bland soja med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek eller anden chili-pasta. Hæld lagen over spyddene med en ske, vend spyddene et par gange.
Tænd ovnen på 225°C.
Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top. Skær fennikel tyndt fra rod til top. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Sæt vand over til nudlerne. Læg spyddene i den varme ovn ca. 15 minutter. Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider.
Kog nudlerne som angivet på pakken ca. 5 minutter. Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne.
Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grøntsager ved middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. 1/2 dl vand. Vend nudler i og tilsæt skyllede buketter af dild. Smag til med salt. Server den varme nudelsalat til oksekødsspyddene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8557 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider