Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksekødsspyd med ananas og varm nudelsalat

Oksekødsspyd med ananas og varm nudelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.oksekød i tern ca. 3x3x3 cm skåret af fx oksemørbrad eller -filet
 
300 g.frisk ananas uden skræl og stok
0.5 dl.soja
25 g.frisk ingefær
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.sambal oelek eller anden chili-pasta
1 løg
1 fennikel
4 gulerødder
2 spsk.olie
350 g.nudler
1 bdt.dild eller friske koriander
 
Opskrift:
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm. Sæt dem på spyd. Læg dem på bageplade med alu-folie.

Bland soja med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek eller anden chili-pasta. Hæld lagen over spyddene med en ske, vend spyddene et par gange.

Tænd ovnen på 225°C.

Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top. Skær fennikel tyndt fra rod til top. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Sæt vand over til nudlerne. Læg spyddene i den varme ovn ca. 15 minutter. Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider.

Kog nudlerne som angivet på pakken ca. 5 minutter. Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne.

Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grøntsager ved middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. 1/2 dl vand. Vend nudler i og tilsæt skyllede buketter af dild. Smag til med salt. Server den varme nudelsalat til oksekødsspyddene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8363 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu