semidryed tomater (ikke dem i olie) semidryed tomater (ikke dem i olie)
friske basilikumblade friske basilikumblade
evt.
hvidløg evt. hvidløg
groft havsalt groft havsalt
friskkværnet peber friskkværnet peber
5
g.
olie eller plantemargarine5 g. olie eller plantemargarine
en anelse vand en anelse vand
Skysauce: Skysauce:
2
dl.
vand2 dl. vand
1.5
tsk.
kalvebouillonpulver1.5 tsk. kalvebouillonpulver
1.5
tsk.
maizena1.5 tsk. maizena
salt salt
peber peber
Tilbehør fx: Tilbehør fx:
200
g.
dampede grønne bønner200 g. dampede grønne bønner
100
g.
kogte gulerødder100 g. kogte gulerødder
evt.
100 g. nykogte kartofler evt. 100 g. nykogte kartofler
Opskrift:
Dup kødet tørt. Fordel semidryed tomater og basilikumblade samt evt. lidt hvidløg i skiver på kødstykkerne. Krydr med salt og peber. Rul sammen fra den smalle ende. Hold kødet sammen med kødnåle eller bomuldssnor.
Kødrullerne brunes i fedtstoffet i en gryde ved god varme. Tilsæt en anelse vand og lad kødrullerne stege i ca. 10 min. med låg på.
Kog 2 dl vand op med kalvebouillonpulver i en anden gryde. Jævn med maizena udrørt i en anelse vand. Smag til med salt og peber. Læg kødrullerne i saucen og servér.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20636 gange, og udskrevet 433 gange.
Kommentarer
Simon - 2007-12-17 19:27:20 Jeg håber da kun det er 100 gram gulerødder
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider