fadkoteletter (uden fedtkant)600 g. fadkoteletter (uden fedtkant)
600
g.
blomkål600 g. blomkål
6
dl.
skummet- eller minimælk6 dl. skummet- eller minimælk
50
g.
hvedemel50 g. hvedemel
salt salt
peber peber
revet muskatnød revet muskatnød
Opskrift:
Koteletterne brunes på en varm pande et par minutter på hver side. Herefter lægges de i et ildfast fad.
Blomkålene koges let og fordeles over koteletterne.
2 dl af mælken koges op og jævnes med 15 g mel, der er udrørt i 1/2 dl mælk. Sovsen smages til med salt, peber og muskat – og fordeles derefter over koteletterne.
Retten varmes igennem i en varm ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10-15 minutter.
Server med ekstra grøntsager til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(19 stemmer)
Opskriften er vist 49745 gange, og udskrevet 1415 gange.
Kommentarer
Jesper - 2011-09-06 18:33:48 Jeh smideret par fed hvidløg ned i saucen det smager skønt
- 2011-03-12 18:07:54 ta først d 1/2 dl mælk og rør melet ud i den som jævning og tilføj resten a mælken så blir den lige i øjet
Mette - 2011-01-05 13:59:29 ...Og de 35g mel?
- 2010-11-04 17:23:31 hvad med de sidste 3,5 dl mælk
jette - 0000-00-00 00:00:00 med lidt ost og mangofrugt i sovsen har man et fantastisk måltid
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider