Blomkålkotteletter

Blomkålkotteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Blomkålkotteletter, billede 4 Blomkålkotteletter, billede 1 Blomkålkotteletter, billede 2 Blomkålkotteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.fadkoteletter (uden fedtkant)
600 g.blomkål
6 dl.skummet- eller minimælk
50 g.hvedemel
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på en varm pande et par minutter på hver side. Herefter lægges de i et ildfast fad.

Blomkålene koges let og fordeles over koteletterne.

2 dl af mælken koges op og jævnes med 15 g mel, der er udrørt i 1/2 dl mælk. Sovsen smages til med salt, peber og muskat – og fordeles derefter over koteletterne.

Retten varmes igennem i en varm ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10-15 minutter.

Server med ekstra grøntsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 53534 gange,
og udskrevet 1454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-06 18:33:48
Jeh smideret par fed hvidløg ned i saucen det smager skønt

  -   2011-03-12 18:07:54
ta først d 1/2 dl mælk og rør melet ud i den som jævning og tilføj resten a mælken så blir den lige i øjet

  -   2011-01-05 13:59:29
...Og de 35g mel?

  -   2010-11-04 17:23:31
hvad med de sidste 3,5 dl mælk

  -   2005-01-01 01:01:01
med lidt ost og mangofrugt i sovsen har man et fantastisk måltid