Fårenosser, stegte

Fårenosser, stegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Fårenosser
 Chilipulver
 Ingefær
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Du fjerner hinden fra en 4-6 fårenosser og skærer dem i skiver. Rist på panden i få minutter med frisk ingefær og chilipulver.


karakterer:
Opskriften er vist 22780 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

alain   -  2016-02-29 17:08:44
da jeg boede i Paris spiste jeg nosser ofte - tilberedt orientalsk , det var go' spise. Hver agng jeg spiser nosser kommer jeg til at tænke på hassan (min Marocanske ven) - han havde lige såstore nosser - og de samgte også godt Alain - Copenhagen

bomholt  -  2014-09-15 14:41:06
dem har jeg skise'me spist mange af da jeg boede i Portugal, måske ikke ligefrem en delikatesse, men kan sagtens spises

Alexander H.A  -  2014-04-21 18:03:28
Jeg har prøvet og lave det, det smager himmelsk (uden fårenosser.)

riborgdaehnert  -  2009-02-01 00:45:52
PS: Ja, og her i lille Danmark kender vi da til syltede grisetæer og "finker", en ret med hakket indmad fra gris, inklusiv kallun (mave). Det lavede min svigermor op til jul, og det smagte dejligt. Og hvad med sylte? Jeg er da også stødt på gamle opskrifter med kalvehjerne og brisler. Selv elsker jeg stadig sprængt kalvetunge med peberrodssovs. Og lamme- eller kalvehjerter med æbler og svesker i flødesovs. Og stegt kalve- eller lammelever med bløde løg. Hvem gider spise det nu, hvor vi ikke længere er ved at dø af sult? De yngre mennesker, jeg kender siger i hvert fald: "badr"! Som en reminiscens spises der dog stadig leverpostej rundt om i de små hjem!!! Når jeg spørger børn, om de er klar over, at der er lever i "levpåstej", bliver de noget paf! Her i Danmark har vi nok altid levet i et "smørhul" og har ikke haft brug for at udnytte alt på et slagtet dyr. Men det har man sandelig andre steder i verden.

riborgdaehnert  -  2009-02-01 00:05:18
Og får har ikke nosser. Men i Frankrig spiser de stort set alt fra lam, får, beder og væddere: udover testikler også hjerne, øjne, maver og klove. Det har jeg set i diverse supermarkeder og hos slagtere i Provence. Og på Færøerne ved jeg de spiser fårehjerner. Vi er bare nogen pivehoveder her i DK. Som mangeårig fåreavler har jeg selv eksperimenteret med grillet lammehoved, stegt lammehjerne og lammetunge med svitsede selleristænger og grønlangkål. Himmelsk.

  -  2008-03-28 15:16:35
Det lyder ret ulækkert når du bruger ordet nosser. det er jo ikke noget speciel ret man skal gøre noget ved, bare stege den og putte noget på?