Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Spæk lammekødet med persille og gnid det med salt og peber. Læg smørklatter på. Læg den i stegesoen. Hæld 2 1/2 dl. vand ved. Lammestegen stilles i ovnen ved 250 grader i ca. 1 1/2 time. Tilsæt resten af vandet, jævn saucen og smag den til.
Serveres med agurkesalat og kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16119 gange, og udskrevet 350 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider