Bedekøllen aftørres, de 4 hvidløgsfed renses, halveres og de stikkes i kødet med en urtekniv. Olie, salt, peber og rosmarin røres sammen og køllen pensles med marinaden. Den stilles i en 200 grader varm ovn i 1½ time og vendes af og til. Den sidste halve time hældes hvidvin over lidt efter lidt. Når kødet er mørt koges lagen fra bradepanden ind og passeres igennem en sigte, og der laves en god sovs af lagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14639 gange, og udskrevet 269 gange.
Kommentarer
minnie - 2007-04-10 14:13:58 superb lammekølle
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider