Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Raclette grill

Raclette grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Marinade:
1.5 dl.hvidvinseddike
1.5 dl.tør hvidvin
1 stort løg
6 fedhvidløg
2 laurbærblade
6 peberkorn
 salt
 
Opskrift:
Skræl og skær løget i skiver. Knus peberkornene og laurbærbladene. Bland alle ingredienserne i en skål. Læg kødet i et dybt fad og hæld marinaden over. Lad stå i køleskab i 5 timer. Vend kødet jævnligt.

Læg kødet på grillstegepladen. Lad stege til kødet er mørt. Mariner kødet for mere krydret smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 55400 gange,
og udskrevet 824 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Claus  -  2009-12-29 22:51:40
Tror den er ment som en generel marinade til forskelligt kød, men JA ... typer kød havde været god info. Med hvidvin og laurbær må det være tiltænkt lyst kød. Svinekød, evt. kyllinge ... men hvad ved jeg !!

gudrun  -  2009-12-27 15:38:35
der står jo ingenting

  -  2007-10-11 22:48:33
Hvad slags kød og hvor meget? Der står intet i opskriften!