Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Raclette med rejer i sennepscreme

Raclette med rejer i sennepscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.pillede rejer
1-2 flutes
1 bdt.dild
1 dl.creme fraiche 38%
1 dl.piskefløde
2 spsk.mild sennep
2 tsk.citronsaft
1 spsk.tør sherry
200 g.Walliser ost
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Rejer er særlig velegnede til gratinering. De dryppes af og anrettes på et fad.

Flutene skæres i skiver og lunes på raclettegrillen.

Dilden skylles og hakkes. Halvdelen blandes med fløde, creme fraiche, sennep, citronsaft, sherry og lidt salt. Den anden halvdel stilles på bordet i en skål.

Osten rives groft og kommes i en skål.

Lidt smør smeltes i raclettepanden. Rejerne lægges i og overhældes med sennepscremen og drysses over med ost. Gratineres indtil osten er gylden. Pynt med dild og spis flutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14890 gange,
og udskrevet 858 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2010-12-30 09:56:41
hvad er en walliser ost??