Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldt svinekam med abrikoser

Fyldt svinekam med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2500 g.mager svinekam m. svær
200 g.tørret abrikoser
75 g.hakket persille
3 fedhvidløg
2 appelsiner revet skal heraf
 
Opskrift:
Sværen ridses til svær på kammen. Abrikoserne udblødes i vand i et par timer. Persillen skylles og hakkes. Abrikoserne hakkes groft, blandes med persille, finthakkede hvidløg og revet appelsinskal. Der skæres et snit igennem midten af svinekammen, pas på ikke at skære igennem siden. Fyldet stoppes ind i lommen. Svinekammens sværd krydders med salt. Vand hældes i bunden af bradepanden. Steges i ca. 2,5 time ved 160 grader.

Når der serveres steg med svær, skæres al synlig fedt af kød og svær inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15441 gange,
og udskrevet 392 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu