Enebærstegt svinekam fyldt med rodfrugter og nødder

Enebærstegt svinekam fyldt med rodfrugter og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Svinekam med spæk og svær
3-4 enebær
50 g.Selleri
50 g.pastinak
30 g.hasselnødder
20 g.rasp
1 spsk.sennep
1 dl.balsamico
3 dl.rødvin
150 g.rødløg
500 g.kartofler
1 fennikel
25 g.smør
1 tsk.olivenolie
1 tsk.groft salt
0.5 tsk.peber fra kværn
200 g.groft brød
1 spsk.maizena
1 dl.kalvefond
 
Opskrift:
Enebær knuses let og gnides i sværen sammen med groft salt. Skær rodfrugterne i mindre stykker og rist dem i olivenolie sammen med hasselnødder. Findel i foodprocessor eller hak det fint med en kniv. Rør massen med sennep og rasp. Skær et snit igennem svinekammen og fyld blandingen i. Skræl kartofler og skær i store stykker. Flæk fennikel og fjern stokken. Del den i seks stykker og læg i en bradepande sammen med svinekammen og kartofler. Steg i forvarmet ovn ca. 75 min ved 180 grader. Lad kammen hvile ca. 25 min. inden udskæring. På en pande ristes finthakket rødløg i lidt olie. Balsamico og rødvin tilsættes og koges ind til det halve, fond tilsættes og koges kraftig. Jævnes evt. med lidt maizena udrørt i vand. Lidt koldt smør piskes i saucen og tilsmages med salt og peber. Ved servering skæres kammen i skiver og anrettes med kartofler, fennikel, sauce og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18649 gange,
og udskrevet 664 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu