Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
1 Kalkun på ca. 5-6 kg.
1-1.5 kg.gulerødder
1 stort revet eller fint hakket løg
1 pakkecornflakes
2 tsk.salvie
0.5 tsk.stødt anis
 salt
 peber
 
Opskrift:
En god stor kalkun på ca.5-6 kg. renses indvendigt og udvendigt for rester af indvolde og voks. I en stor skål blandes ca. 1kg. fint revne gulerødder med revet/finthakket løg og krydderier. Kram, med hænderne, cornflakes i, (næsten hele pakken) til massen hænger sammen og slipper skålen. Fyld derpå kalkunen HÅRDT, (Også under skindet ved lårene) og luk kalkunen til med kødpinde. Læg kalkunen i en stegepose (maxi) -HUSK at vende posen så spidserne i bunden peger op-ned. Luk posen med den dertil indrettede lukker og klip den øverste spids af til et "skorstenshul". Steges langsomt ved 170 grader i ca. 25 min. pr. ½ kg.

Serveres med tranebærsovs og/eller tranebærgele og brunede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 18022 gange,
og udskrevet 293 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu