Rejefyldte kyllingebryster

Rejefyldte kyllingebryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.jomfru olivenolie
1 tsk.finthakket frisk basilikum
200 g.rejer uden skal
4 kyllingebryster
 jomfru olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
 Sauce:
0.5 løg
100 g.galiamelon
1 tsk.olie
2 dl.grøntsagsbouillon
1 spsk.citronsaft
2 tsk.sukker
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
 Gulerodstoppe:
200 g.gulerødder
75 g.kvark 5%
50 g.flødeost
1 tsk.citronskal
1 fedhvidløg
 salt
 
Opskrift:
Olie, basilikum og rejer blandes sammen. Der skæres en stor lomme ind i kyllingebrysterne. Rejefyldet fordeles i lommerne. Lommerne lukkes med en tandstik eller kødpind.

Opvarm lidt olie på en pande. Kyllingebrysterne brunes og steges i ca. 4 minutter på begge sider (eller til de har en centrum temperatur på 75 grader). Kyllingebrysterne drysses med salt og peber.

Sauce:
Løg og melon hakkes fint. Olien varmes på en pande. Løg og melon kommes på panden og steger et par minutter. Bouillon, citronsaft, sukker og majsstivelse røres sammen og tilsættes. Saucen koges sammen og smages til med salt og peber.

Gulerodstoppe:
Gulerødderne rives fint, og overskydende væde presses fra. Kvark, flødeost, citronskal, hvidløg, og salt røres sammen. Gulerødderne røres i og formes med en ske til små toppe.

Servering - Server kyllingebrysterne, med saucen, gulerodstoppe og kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10895 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu