Ostefyldte kødruller

Ostefyldte kødruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 skiverbankekød
500 g.bacon i skiver
125 g.krydret flødeost (evt. Pikant ost)
1 tsk.stærk sennep
1 knsp.peber
3 store gulerødder
1 løg
0.5 dl.tomatpure
2 dl.rødvin
3 dl.kraftig oksefond eller 2 stk. oksebouillon terninger og 3 dl vand
2 dl.piskefløde
 Salt
 
Opskrift:
Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål. Kødet bankes ud til flade bøffer. Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne. Bacon fordeles herover. Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere. Kødrullerne brunes af på panden. Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ildfast fad. Panden koges af med oksebouillon. Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes. Der smages til med salt og peber. Saucen hældes over kødrullerne. Retten simrer i ovnen ved 200° til kødet er mørt, ca. 1½ time.

Hertil kan der serveres pestokartofler samt grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11223 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-02 14:01:53
Hvad skal gulerødder og løg i opskriften bruges til?

  -   2009-12-08 19:03:51
Dejlig nem ret. Jeg havde 5 stykker kød, som jeg bankede flade, brugte en pakke bacon (ovenpå osteblandingen), brunede det af på en pande og lagde det i en stegeso. Herefter tog jeg lidt smør på panden og brunede løg og gulerødder, tilføjede væskerne (brugte cremefine 7%), og tilføjede lidt timian. Herefter hældte jeg sovsen over kødet, og stilte retten i ovnen i 1½ time. Jeg serverede en god pasta til (båndpasta), det hele var bare super lækkert! KAN ANBEFALES!

  -   2008-02-01 17:39:11
dejlig ret. Jeg udelod rødvin, gulerødder, løg og salt. Udskiftede piskefløde med kaffefløde 9% og kom lidt maizena jævning i sovsen. Sørg endelig for at kødrullerne er helt dækket af sovs medens det er i ovnen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Saucen er for sur. Det fremgår ikke hvordan man skal bruge gulerødder og løg.