Fordel rejer, dild og hakket blegselleri (det grønne top) på fileterne. Drys med salt og peber og dryp med citron. Rul fiskene sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld væden ved og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20 min.
Smelt imens smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd med fiskelagen. Kog igennem nogle min. og smag til med salt, peber og citronsaft.
Hæld saucen over de færdige ruller og drys med rejer og klippet dild.
Servér godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13230 gange, og udskrevet 238 gange.
Energi:
KJ total 64323 (15315 kcal)
KJ pr. Pers. 16080 (3828 kcal)
Vægt ialt 61318 gram
Vægt pr. Pers. 15329 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 104 KJ (24 kcal) Protein 1.0 gram Fedt 0.4 gram Kulhydrat 5.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider