Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejefyldte fiskeruller

Rejefyldte fiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejefyldte fiskeruller, billede 4 Rejefyldte fiskeruller, billede 1 Rejefyldte fiskeruller, billede 2 Rejefyldte fiskeruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skrubbefilet
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
100 Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
100 gram Rejer uden skal, kogte
   
Opskrift:
Fordel rejer, dild og hakket blegselleri (det grønne top) på fileterne. Drys med salt og peber og dryp med citron. Rul fiskene sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld væden ved og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20 min.

Smelt imens smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd med fiskelagen. Kog igennem nogle min. og smag til med salt, peber og citronsaft. Hæld saucen over de færdige ruller og drys med rejer og klippet dild. Servér godt brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12823 gange,
og udskrevet 230 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 64323 (15315 kcal)
KJ pr. Pers. 16080 (3828 kcal)
Vægt ialt 61318 gram
Vægt pr. Pers. 15329 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 104 KJ (24 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu