Ostefyldt kyllingefilét

Ostefyldt kyllingefilét, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefileter à 90-100 g
4 tandstikkere
1 spsk.olivenolie
1 dl.reven mozzarella
 
 Fyld:
4 spsk.basilikum
2 spsk.mager kvark (5%)
2 spsk.reven stærk ost
1 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg
1 tsk.ansjospasta
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 225 grader. Smør en plade eller brug bagepapir. Begynd med fyldet. Bland 3 spsk af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille skål. Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i. Hold åbningerne sammen med tandstikkere. Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.

Læg kyllingefileterne på bagepladen. Drys med mozzarella og resten af basilikummen. Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til kyllingefiléterne er helt gennemstegte. Dæk med folie hvis de bliver for mørke. Server straks

Serveres med evt. ovnstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 14848 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-11 15:44:15
Hvilket oksefyld????