Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte skinkeschnitzler

Fyldte skinkeschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skinkeschizler
2 skiverspegeskinke
3 spsk.mozzarella
4-6 salvieblade
3 spsk.fint rasp
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Tilbehør:
800 g.grøntsager F.eks. (aubergine squash peberfrugt tomat og løg)
2-3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 spsk.vineddike
 salt
 peber
2 kvistetimian og/eller rosmarin
 
Opskrift:
Begynd med grønsagerne: Skær dem alle i mundrette stykker og kom dem i et ovnfast fad. Had de pillede hvidløgsfed fint og vend dem i grønsagerne sammen med olie og vineddike. Krydr med salt og peber og bland timian og/eller rosmarin i. Bag grønsagerne, mens de er i ovnen, så de ikke bage tørre. Kom schnitzlerne i en plastpose og bank dem tyndere. Læg ½ skive mozzarella og salvie på den ene halvdel. Fold den anden halvdel over og fæstn med kødnåle. Vend i melblandet rasp. Krydr med salt og peber. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider i olie på en pande. Dæmp varmen og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side. Anret sammen med grønsagerne på et fad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18170 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mira  -  2014-07-17 20:59:36
Lyder rigtig lækker :)

Per  -  2009-08-17 08:43:40
Det må dælme sige det smager Filme behagligt!