Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte peberfrugter med ris

Fyldte peberfrugter med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 peberfrugter
300 g.parboiled ris
2 løg
1 fedhvidløg
250 g.champignon
8 soltørrede tomater i olie
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
75 g.reven ost (f.eks. emmentaler)
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Peberfrugterne koges i 2 min., hvorefter de deles på langs og frøstolene fjernes. Kog risen som angivet på emballagen og afdryp i en sigte. Hak løg og hvidløg, skær de soltørrede tomater i strimler og champignon i skiver. Svits grønsagerne i olien på en pande i ca. 5 min. Tilsæt risene og varm igennem. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet i de halverede peberfrugter og sæt dem i et smurt ovnfast fad. Resten af fyldet fordeles i bunden af fadet. Fordel osten over peberfrugterne og gratiner dem ved 200 grader i 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 47241 gange,
og udskrevet 1200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dina  -  2009-04-13 15:13:26
Det er en rigtig god ret. jeg kan varmt anbefale den :D