soltørrede tomater i olie8 soltørrede tomater i olie
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
salt salt
peber peber
75
g.
reven ost (f.eks. emmentaler)75 g. reven ost (f.eks. emmentaler)
Tilbehør: Tilbehør:
brød brød
Opskrift:
Peberfrugterne koges i 2 min., hvorefter de deles på langs og frøstolene fjernes.
Kog risen som angivet på emballagen og afdryp i en sigte.
Hak løg og hvidløg, skær de soltørrede tomater i strimler og champignon i skiver.
Svits grønsagerne i olien på en pande i ca. 5 min. Tilsæt risene og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i de halverede peberfrugter og sæt dem i et smurt ovnfast fad. Resten af fyldet fordeles i bunden af fadet.
Fordel osten over peberfrugterne og gratiner dem ved 200 grader i 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 47956 gange, og udskrevet 1205 gange.
Kommentarer
Dina - 2009-04-13 15:13:26 Det er en rigtig god ret. jeg kan varmt anbefale den :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider