Fyldte peberfrugter med ris

Fyldte peberfrugter med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte peberfrugter med ris, billede 4 Fyldte peberfrugter med ris, billede 1 Fyldte peberfrugter med ris, billede 2 Fyldte peberfrugter med ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
300 gram Ris, parboiled 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
8 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Toppings:
75 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Peberfrugterne koges i 2 min., hvorefter de deles på langs og frøstolene fjernes.

Kog risen som angivet på emballagen og afdryp i en sigte.

Hak løg og hvidløg, skær de soltørrede tomater i strimler og champignon i skiver. Svits grønsagerne i olien på en pande i ca. 5 min.
Tilsæt risene og varm igennem. Smag til med salt og peber.

Fordel fyldet i de halverede peberfrugter og sæt dem i et smurt ovnfast fad. Resten af fyldet fordeles i bunden af fadet. Fordel osten over peberfrugterne.

Gratineres ved 200 grader i 15 min.

Serveres med et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 58002 gange,
og udskrevet 1350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8936 (2127 kcal)
KJ pr. Pers. 2234 (531 kcal)
Vægt ialt 2323 gram
Vægt pr. Pers. 580 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 384 KJ (91 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-13 15:13:26
Det er en rigtig god ret. jeg kan varmt anbefale den :D