Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte kartofler med tomatsovs

Fyldte kartofler med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 mellemstore kartofler
 
 Tomatsovs:
4 fedhvidløg
 olivenolie
400 g.tomater
2 laurbærblade
 
 Fyld:
150 g.løg
50 g.mandler
1 dl.rosiner
 persille
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne helt rene og skær et låg af. Udhul kartoflerne med en skarp kniv således, at der er ca. 1 cm skal tilbage. Sæt kartoflerne med lågene i kogende vand, læg lågene på gryden og lad kartoflerne forkoge i ca. 10 minutter. Hak 2 fed hvidløg og svits dem i 2 spsk olie. Hak tomaterne og kom dem i gryden. Tilsæt laurbærbladene samt et drys salt peber og sukker. Lad sovsen simre under låg i ca. 10 minutter. Hak løgene og de sidste 2 fed hvidløg til fyldet og svits dem i 2 spsk olie. Løgene må gerne blive gyldne. Hak mandler og rosiner og svits dem i et par minutter. Hak persillen, tilsæt den og bland fyldet godt sammen med lidt salt og peber. Afdryp kartoflerne og pres fyldet ned i de 8 kartofler. Læg lågene på og sæt kartoflerne ned i tomatsovsen. Lad de fyldte tomater simre i ca. 10 minutter i sovsen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8272 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu