Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at gnubbe skrællen af de nye kartofler og sæt dem så over, de skal koge ca 15 minutter.
Form fire bøffer/krebinetter ud af farsen, krydr med salt og peber. Smelt lidt smør på panden og læg "bøfferne" på og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Lige inden "bøfferne" er færdige lægges det sidste smør på som brunes af. |
|
Opskriften er vist 12594 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne