Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte hjerter

Fyldte hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3-4 svinehjerter
150 bacon
2 mellemstore løg
3 tsk.timian
1 bdt.persille
300 g.hakket flæskekød
 salt
 peber
 
 Endvidere:
6-8 skiverbacon
4 spsk.smør
3-4 dl.bouillon eller vand
 jævning
 
Opskrift:
Skær bacon i små terninger og svits dem i en tykbundet gryde sammen med hakkede løg. Tag det fra varmen og bland timian, hakket persille og hakket flæskekød i. Krydr med salt og peber. Fyld farsen i hjerterne og vikl baconskiver om. Hold det hele sammen med bomuldsgarn. Brun hjerterne på alle sider i gryden. Hæld halvdelen af bouillonen ved og lad hjerterne stege 1½-2 timer. Tag dem op og hæld resten af væden ved. Jævn skyen til sovs. Smag den til. Skær hjerterne i skiver og servér dem med kogte grønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17972 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-01-22 16:58:28
Kom evt. også æbler i farsen.

pia oesten   -  2010-07-01 11:31:25
Det er bare saa laekkert ,serverede osse kartofler til mums