Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt pasta

Fyldt pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
3 æg
3 spsk.mælk
 salt
 
 Fyld:
300 g.kogte kartofler
6 spsk.pastasovs
2 fedhvidløg
4 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Melet lægges i en stor bunke på bordet. En stor fordybning laves, og æg og mel kommes heri, en knivspids salt tilsættes. Dejen piskes/æltes med en gaffel eller finger, mens melet gradvis trækkes ind til en lind dej, der æltes igennem på bordet. Dejen hviler i ca. ½ time. Kartofler moses og røres sammen med pasta sovs, persille og hvidløg. Smages til med salt og peber. Dejen rulles ud, evt. på en pastamaskine. Stikkes ud med et glas. På hver lægges en skefuld fyld. Dejen foldes omkring fyldet, og trykkes sammen med fingrene, langs kanten. Pastaen koges ca. 5 min. i rigeligt kogende vand, trækker derefter i ca. 5 min. i vandet, vendes i pastasovs, serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13448 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu